Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Danas u prometu...  (Posjeta: 4784 )

0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline X-Thug

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Osobni Text?
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: BMW E91
Odg: Danas u prometu...
« Odgovori #20 : 26 Travanj, 2008, 15:29:56 »
ja dnevno dozivin oduzimanje prednosti 5 puta kad idem do skole i kuci....sasvim uobicajeno...
a  ono sto je napisao mr j da volimo isprobavat mi na skutovima ubrzanja na semaforu, hehe pa to je normalno...to je gušt  :laughing11:
koliko na sat vozis,dali vozis desnom stranom ceste,dali imas retrovizore,dali se proguravas na semaforu,...jel dovoljno pitanja?
...........1...........8...........7...........

Offline master_o_fight

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ri
  • Moj Skuter: s2
« Odgovori #21 : 26 Travanj, 2008, 16:10:38 »
jučer sam opet skoro imo sudar, radilo se o milimetrima..
išo sam po Palmotićevoj po srednjoj traci i skrećem u Đorđićevu lijevo..
tamo su tri trake ..
desna je za ravno, srednja je za lijevo i ravno a lijeva samo za lijevo
i onda ja lijepo dam žmigavac, provjerim, ima neki auto do mene, kažem, dobro ide lijevo..
i kreten produži ravno, ja naglo kočim, stajem nasred križanja a on prolazi pored mene 1 mm ravno..
gledam tablice, PU, ajde nije odavde, ali znakovi su isti i u Puli u i ZG..
 :hmh: :hmh: :hmh: :hmh:

pa opće poznato je da s puljanima uvijek problema :icon_thumright:

zato su dobili tablice PU = pazi ubojica :happy3:
vozi idiote vozi !!!!!

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #22 : 26 Travanj, 2008, 18:51:11 »
ja necu nista pricati ja nemam vozacku svjedno sam kriv.meni svejedeno i dame pokupi nebi dao zvat hitnu zajedno s ozljedama prati me i policija tak da!  :toothy12:

Offline BlackNaranča

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Moj Skuter: Peugot SF2
  • MojSetup: Stage6 Pro Racing
  • MojSpuh: TP Nardo
« Odgovori #23 : 26 Travanj, 2008, 19:35:30 »

koliko na sat vozis,dali vozis desnom stranom ceste,dali imas retrovizore,dali se proguravas na semaforu,...jel dovoljno pitanja?
[/quote]

vozin do 80kmh po gradu  :redface:
ne vozin desnom nego po sredini jer san brzi od auta po gradu...nema potrebe da me prestizu
neman retrovizore, kvare look skuta za 400%
proguravam se na semaforu

i ne ljutim se ako mi netko oduzme prednost, jer znam da i ja pogrijesim u prometu.

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
« Odgovori #24 : 26 Travanj, 2008, 20:28:27 »

vozin do 80kmh po gradu  :redface:
ne vozin desnom nego po sredini jer san brzi od auta po gradu...nema potrebe da me prestizu
neman retrovizore, kvare look skuta za 400%
proguravam se na semaforu

i ne ljutim se ako mi netko oduzme prednost, jer znam da i ja pogrijesim u prometu.
[/quote]
samo san ukaziva na to da mi na skuterima i motorima nismo andjeli...koliko puta si se podsmjehnia u sebi kad si vidia leeka sa jet kacigom i kuferon sta se vozi desnon stranon.a koliko san ja puta tia natirat saku u zube mulariji na stodvajspeticama ili brze,sta voze 25 ja ga preteknem uredno a on po gasu udre i jos se smije a ja prisa u drugu traku,i stas ti tu napravit,ili ja uredno dodjen do semafora a on mi se smije sta ja iman full opremu na sebi...nosit cu majke mi onaj pistolj na gumene metke pa mu ispalit jedan rafal u rebra,i jos koji put podrepit nogon...

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #25 : 26 Travanj, 2008, 20:58:03 »
samo san ukaziva na to da mi na skuterima i motorima nismo andjeli...koliko puta si se podsmjehnia u sebi kad si vidia leeka sa jet kacigom i kuferon sta se vozi desnon stranon.a koliko san ja puta tia natirat saku u zube mulariji na stodvajspeticama ili brze,sta voze 25 ja ga preteknem uredno a on po gasu udre i jos se smije a ja prisa u drugu traku,i stas ti tu napravit,ili ja uredno dodjen do semafora a on mi se smije sta ja iman full opremu na sebi...nosit cu majke mi onaj pistolj na gumene metke pa mu ispalit jedan rafal u rebra,i jos koji put podrepit nogon...
gdje to ima kupiti? :laughing7:

Offline andy

• Tržnica : (+17)
  • maxi forumaš
« Odgovori #26 : 27 Travanj, 2008, 00:02:02 »
gdje to ima kupiti? :laughing7:

na placu llloooooooooooolll :laughing9:

Offline BlackNaranča

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Moj Skuter: Peugot SF2
  • MojSetup: Stage6 Pro Racing
  • MojSpuh: TP Nardo
« Odgovori #27 : 27 Travanj, 2008, 01:52:21 »
haha jebiga xthug ...tako je to ...nemos nista protiv toga...haha 
a mozda bi se i ti tako ponasa da imas 12 gdina i 200ccm u ruci lol :laughing9:

Offline replcnt

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
« Odgovori #28 : 27 Travanj, 2008, 10:38:35 »
...nosit cu majke mi onaj pistolj na gumene metke pa mu ispalit jedan rafal u rebra,i jos koji put podrepit nogon...

:laughing6: :laughing6: :laughing6:

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
« Odgovori #29 : 27 Travanj, 2008, 14:10:04 »
haha jebiga xthug ...tako je to ...nemos nista protiv toga...haha 
a mozda bi se i ti tako ponasa da imas 12 gdina i 200ccm u ruci lol :laughing9:

nebi,ka prvo jer nebi dobia 200 ccm, nebi dobia nista vise od bicikle...meni je sa 15 godina bia gust kad bi mi caca da tomosa da se prodjiran dva kruga po parkingu,i to bi on mora bit pokraj mene...

Offline zoki_NRG

• maxi forumaš
  • Mjesto: Ri-Kraljevic
  • Moj Skuter: Piaggio NRG power
  • MojSetup: Unique
« Odgovori #30 : 27 Travanj, 2008, 20:26:11 »
lovim ja tu pijance po svom selu koji vole skretat bez zmigavca, pa idem za njima i trubim pola sata dok mi ne dosadi, ili kad mi se neko ubaci jer nezna procjenit brzinu...
evo dozivljaja jednog, iso ja na bengu i sad idem po magistrali i sad uzbrdica, i vozim nekih 60 i pisem poruku, a lik mi trui od iza, ja taman spremim mob i vozim isto jer cu za kojih 50 metara skrenut, i on mene pretekne da me skoro zakacio i sad ima jedna nizbrdica i ostri zavoj prije benzinske, ja za njim trubio mu skroz, i onda sam ga preteko, uspoio, i parkiro motor nasred ceste, zastoj napravio i reko mu da izade debil , kacigom bi ka naradije zatuko, i reko da cu mu starog svog zvat koji ce ga ubio, debil se poceo ispricavat nesto, usro se, ja popizdio, ja se pokupio ca, al jebiga, ima svakavkih debila

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #31 : 27 Travanj, 2008, 20:52:52 »
pa de pises porukedok se vozis nemo jto radit :icon_biggrin:

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
« Odgovori #32 : 28 Travanj, 2008, 00:36:30 »
da moga ti je ispast mobitel

Offline vpucko

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Belisce
  • Moja Kaciga: Nolan N84
« Odgovori #33 : 28 Travanj, 2008, 00:48:55 »
lovim ja tu pijance po svom selu koji vole skretat bez zmigavca, pa idem za njima i trubim pola sata dok mi ne dosadi, ili kad mi se neko ubaci jer nezna procjenit brzinu...
evo dozivljaja jednog, iso ja na bengu i sad idem po magistrali i sad uzbrdica, i vozim nekih 60 i pisem poruku, a lik mi trui od iza, ja taman spremim mob i vozim isto jer cu za kojih 50 metara skrenut, i on mene pretekne da me skoro zakacio i sad ima jedna nizbrdica i ostri zavoj prije benzinske, ja za njim trubio mu skroz, i onda sam ga preteko, uspoio, i parkiro motor nasred ceste, zastoj napravio i reko mu da izade debil , kacigom bi ka naradije zatuko, i reko da cu mu starog svog zvat koji ce ga ubio, debil se poceo ispricavat nesto, usro se, ja popizdio, ja se pokupio ca, al jebiga, ima svakavkih debila

i tada je svizac zamotao cokoladu u omot ;)

Offline vjeko86

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • Aj si zamisli da sam brži...jesi?OK!
  • Mjesto: sb
  • Moj Skuter: na klocnama
« Odgovori #34 : 28 Travanj, 2008, 00:57:50 »
da moga ti je ispast mobitel

u najgorem slučaju  :nono:
MADE IN ITALY

Offline Goran

• forumski skuteraš
  • RUNNER 200 VXR G.M.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: RUNNER 200 VXR, RUNNER 180 SP
« Odgovori #35 : 28 Travanj, 2008, 13:57:52 »
KOJI SI TI FRAJER!!!!!!!!!!!!!!!! :laughing7:
kaj si se vozio po zadnjem ili prednjem dok si pisao poruku!!!????????????' :happy6:
A.A.
GORAN VXR-RACING SPIRIT
180 SP RACE EDITION
IVAN FAZEKAŠ-FAZA IN PRISON