Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
o ne opet vec bilo par puta a imas i u faq nacrte za oba spuha i vidjet ces da su isti po geomtrijiosim materijala od kojeg su napravljeni
polovnog ako je sve uredu s njim, ako nigdje niije lupit, ako je sve uredu sa nosacima i selnom itd
nista ne kupuj nasljepokoju masinu imas piaggio na sr-u
Citat: igor.sb - 24 Travanj, 2008, 19:39:09nista ne kupuj nasljepokoju masinu imas piaggio na sr-uda, piaggio mašina, sr-ka od prošle godine...imam tek 2kkmstavio bi si auspuh zbog malo boljeg zvuka i eto tih par kilometara veće brzine....
Citat: majic13 - 24 Travanj, 2008, 19:42:11Citat: igor.sb - 24 Travanj, 2008, 19:39:09nista ne kupuj nasljepokoju masinu imas piaggio na sr-uda, piaggio mašina, sr-ka od prošle godine...imam tek 2kkmstavio bi si auspuh zbog malo boljeg zvuka i eto tih par kilometara veće brzine....ako ti je samo do zvuka stavi gljivu btw...ti sa dobro ustelanim prijenosom izvuces dosta bolje ubrzanje u odnosu na serijalu, i oko 10-15 km krajnje brzinekupi odma i malossi multivar
Citat: igor.sb - 24 Travanj, 2008, 19:49:23Citat: majic13 - 24 Travanj, 2008, 19:42:11Citat: igor.sb - 24 Travanj, 2008, 19:39:09nista ne kupuj nasljepokoju masinu imas piaggio na sr-uda, piaggio mašina, sr-ka od prošle godine...imam tek 2kkmstavio bi si auspuh zbog malo boljeg zvuka i eto tih par kilometara veće brzine....ako ti je samo do zvuka stavi gljivu btw...ti sa dobro ustelanim prijenosom izvuces dosta bolje ubrzanje u odnosu na serijalu, i oko 10-15 km krajnje brzinekupi odma i malossi multivar tt + multivar (6,1g rolice i serijski centralni),i federe kvacila srednje tvrdoce iz malossi paketa, dizna 64 i redsponge (filter zraka)cjene : tt oko 750 multivar 500 rolice 70 dizna 14 redsponge 40 set federa 160
6l serijala??? previše je ili ti je prljav filter zračni toliko ili nešta nije dobro oko karb.