Tehnički kutak > Tuning skutera

PROBLEM YAMAHA AEROX BRZINA

<< < (7/9) > >>

danc00:

--- Citat: marin-w - 16 Travanj, 2012, 17:27:23 ---Sad cekamo tebe da napises koju pametnu pa da svi ucimo od tebe  ;D
Za sad smo naucili da aerox nema blokiran cdi.  :icon_thumright:

A sad da cujemo kako ces pomoc clanu oko njegovog problema. Imas isti skuter pa ga znas u dusu

--- Kraj citata ---

Nema smisla svakom ko se registrira na forum pisat i objašnjavat, zato se i zove forum, a to ak je neko glup nije problem ostalih. Pa j****u miša ima ovakvih milijun i jedna tema, samo da niste tolko lijeni, i da koristite tražilicu našli bi 90% svojih odgovora.

Eto već sad sam mu pomogel i više nek on sam zna :icon_thumright:

Mikac21:

--- Citat: dado2711 - 16 Travanj, 2012, 11:15:42 ---ne u samom startu se zavrti do 11500 al kasnije se spusti na 10000okretaja do 10200 dali je problem u prijwenosu il mozda nije dobro uštelan karburator neznam nije mi jasno

--- Kraj citata ---

može biti da ti je do multivara...večina koje znam i koji imaju aeroxa su rekli da je se na Aeroxu bolje pokazao Hebo NG variomat nego multivar zbog polutki aeroxovih :dontknow:

dado2711:
svaka vam cast dečki stvarno ste od pomoči da vas nema trebalo bi vas izmisliti!! naravno cast izuzecima HVALA NA POMOČI!!!!!

IvanRox:

--- Citat: Mikac21 - 16 Travanj, 2012, 18:42:39 ---može biti da ti je do multivara...večina koje znam i koji imaju aeroxa su rekli da je se na Aeroxu bolje pokazao Hebo NG variomat nego multivar zbog polutki aeroxovih :dontknow:

--- Kraj citata ---
da, meni je cak sad i dobro radi al sa multivarom 2000 stavio sam ovaj novije generacije i k**ra*

dado2711:
da al problem je kaj su djelovi za skuter relativno skupi i sad kupovat i mjenjat sve kaj mi nrtko napiše mislim da nema smisla a i bilo bi preneisplativo a opet tu u vž nemaš nikog i ja barem neznam nikog kod koga bi odvel motor da to slozi i poštela motor a sam opet nemam dovoljno iskustva za to

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju