Tehnički kutak > Tuning skutera

PROBLEM YAMAHA AEROX BRZINA

(1/9) > >>

dado2711:
bok svima! novi sam ovdje i imam problem imam yamahu aerox rr2005 stavljeno je na nju top crni zx auspuh delorto 17.5 malossi delta kuplung bjeli centralni malossi multivar malossi kevlar al motor neide više od 90kmh i to tek sa 5.3g rolicama molim za pomoč da mi netko veli u cemu je problem hvala!

fleky911:

--- Citat: dado2711 - 16 Travanj, 2012, 09:35:36 ---bok svima! novi sam ovdje i imam problem imam yamahu aerox rr2005 stavljeno je na nju top crni zx auspuh delorto 17.5 malossi delta kuplung bjeli centralni malossi multivar malossi kevlar al motor neide više od 90kmh i to tek sa 5.3g rolicama molim za pomoč da mi netko veli u cemu je problem hvala!

--- Kraj citata ---
brze ni nemoze
i cemu delta na serijali?

marin-w:

--- Citat: dado2711 - 16 Travanj, 2012, 09:35:36 ---bok svima! novi sam ovdje i imam problem imam yamahu aerox rr2005 stavljeno je na nju top crni zx auspuh delorto 17.5 malossi delta kuplung bjeli centralni malossi multivar malossi kevlar al motor neide više od 90kmh i to tek sa 5.3g rolicama molim za pomoč da mi netko veli u cemu je problem hvala!

--- Kraj citata ---

Mislim da je ovim gore boldanim mislio na top trophy

dhorvat:
A kako se motor ponaša nakon 80 km/h? Dal okretaji rastu do 90 i dal bruji ko da će se razletit ili...? Jel imaš uopće kakav aftermarket variomat ili je serijski?  :dontknow:

--- Citat: marin-w - 16 Travanj, 2012, 09:47:23 ---Mislim da je ovim gore boldanim mislio na top trophy

--- Kraj citata ---

Naravno, tak smo ga mi zvali ko klinci  :laughing7:

marin-w:

--- Kraj citata ---

Ako je trophy na njemu stavi zuti centralni feder  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju