Tehnički kutak > Tuning skutera

PROBLEM YAMAHA AEROX BRZINA

<< < (6/9) > >>

dhorvat:

--- Citat: danc00 - 16 Travanj, 2012, 17:12:21 ---Oko čega se tu ima odlučivat?

--- Kraj citata ---

Pa vidiš da ima ljudi kaj bubaju napamet, a šire dezinformacije. Ja dosad nisam vidio zablokirani CDI na Aeroxu i opće mi je čudno jer sam na par mjesta već vidio diskusiju o tome. Jel su to možda njemački CDI-jevi zablokirani?  :dontknow:

danc00:
Ma ova cijela tema je u qurcu, tu ima više neistine nego istine, svak buba kaj mu prvo padne na pamet, i sad kad će to neko čitat ili se bude smijal ili se bude naučil gluposti...

Ne govorim za tebe, kaj i sam vidiš iz postova kaj pišu :BangHead:

marin-w:

--- Citat: dhorvat - 16 Travanj, 2012, 17:15:54 ---Pa vidiš da ima ljudi kaj bubaju napamet, a šire dezinformacije. Ja dosad nisam vidio zablokirani CDI na Aeroxu i opće mi je čudno jer sam na par mjesta već vidio diskusiju o tome. Jel su to možda njemački CDI-jevi zablokirani?  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Nemam pojma od kud je bio skuter  :dontknow: Dopeljao ga prije 2-3godine jedan decko  zamjenio sam cdi i skuter je zivnuo  :dontknow:
Mozda je bio zablokiran,mozda na izdisaju ali skuter sa njim nije isao  :dontknow:

Sad sam trazio po j.... internetu sliku. Bio je ovakav sa zenskim đekom.  

Uploaded with ImageShack.us

marin-w:

--- Citat: danc00 - 16 Travanj, 2012, 17:20:06 ---Ma ova cijela tema je u qurcu, tu ima više neistine nego istine, svak buba kaj mu prvo padne na pamet, i sad kad će to neko čitat ili se bude smijal ili se bude naučil gluposti...

Ne govorim za tebe, kaj i sam vidiš iz postova kaj pišu :BangHead:

--- Kraj citata ---

Sad cekamo tebe da napises koju pametnu pa da svi ucimo od tebe  ;D
Za sad smo naucili da aerox nema blokiran cdi.  :icon_thumright:

A sad da cujemo kako ces pomoc clanu oko njegovog problema. Imas isti skuter pa ga znas u dusu

Grale:
i ak se ne varam isti setup....drevo-trophy razlika jedino,a to je isti rac...ne?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju