Tehnički kutak > Tuning skutera
PROBLEM YAMAHA AEROX BRZINA
IvanRox:
--- Citat: dado2711 - 16 Travanj, 2012, 20:37:47 ---da al problem je kaj su djelovi za skuter relativno skupi i sad kupovat i mjenjat sve kaj mi nrtko napiše mislim da nema smisla a i bilo bi preneisplativo a opet tu u vž nemaš nikog i ja barem neznam nikog kod koga bi odvel motor da to slozi i poštela motor a sam opet nemam dovoljno iskustva za to
--- Kraj citata ---
a znam sve jbg
Grale:
odeš u zg kod nekog majstora,barem ih tam ima dosta,to ti nije daleko...ali onda moraš izdvojit i svotu i za dijelove i za štelanje...
dado2711:
pa zato sam napisao da molim ako ima netko nekog za preporučit jer ja neznam nikog a vozit bezveze od tzv majsora do majstora nema smisla
marin-w:
--- Citat: dado2711 - 16 Travanj, 2012, 20:41:40 ---pa zato sam napisao da molim ako ima netko nekog za preporučit jer ja neznam nikog a vozit bezveze od tzv majsora do majstora nema smisla
--- Kraj citata ---
Nisi napisao
koja je dizna u karbu - (trebala bi bit 84-86)
da li si preradio airbox - (maknuo lulicu i probusio rupu 8mm)
imas li red sponge ili serijski filter
I ja bi probao sam zutim malossi ili rozim od top-a centralnim federom i malo prosetao par gramaza rolica od 3.3g na gore.
dado2711:
dizna je 86 malossi crveni (filer) a airbox nisam radi ni znao za to do sad. a identično ubrzava i ima istu krajnju sa top multivarom a u njemu su3.5g rolice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju