Tehnički kutak > Tuning skutera
PROBLEM YAMAHA AEROX BRZINA
danc00:
--- Citat: marin-w - 16 Travanj, 2012, 10:46:49 ---Ja sam prebacivao cdi sa 2001 na 2006 i skuter se preporodio po tome zakljucujem da imaju.
A,mozda i govorim krivo. Ali eto kad sam prebacio skuter je isao bolje i 10km/h vise :dontknow:
Mozda je ovaj na 2006 bio u banani
--- Kraj citata ---
Govoriš krivo, novi Aerox nemaju nikakvu blokadu na struji, ubiti ni jedan Aerox to nema.
zip.sp.tuning:
ako želiš da ti ide motor promijeni auspuh, karb. i ako stigneš varijator ne može motor sa zx i karb. 17,5 ić više od toga
dhorvat:
--- Citat: IvanRox - 16 Travanj, 2012, 14:59:22 ---meni je ista stvar bila sa tim multivarom skuter mi je vrtio 10000 okretaja a nije opce iso stavio sam stage6 multivar i motor leti sa neznam mozda ti je do multivara , također je bio novi
--- Kraj citata ---
Isti problem kod mene. Multivar je držao okretaje, ali na tim okretajima nije bilo pravog momenta :dontknow:
--- Citat: danc00 - 16 Travanj, 2012, 16:16:33 ---Govoriš krivo, novi Aerox nemaju nikakvu blokadu na struji, ubiti ni jedan Aerox to nema.
--- Kraj citata ---
Daj se odlučite. Ja sam isto mislio da nema zablokiran CDI :laughing7:
fleky911:
rox 2011 od moje cure nema zblokan cdi
danc00:
--- Citat: dhorvat - 16 Travanj, 2012, 17:06:43 ---Isti problem kod mene. Multivar je držao okretaje, ali na tim okretajima nije bilo pravog momenta :dontknow:
Daj se odlučite. Ja sam isto mislio da nema zablokiran CDI :laughing7:
--- Kraj citata ---
Oko čega se tu ima odlučivat?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju