Tehnički kutak > Tuning skutera

PROBLEM YAMAHA AEROX BRZINA

<< < (4/9) > >>

Grale:
prijenos ti nije uštelan,previsoki su ti okretaji za auspuh,ja bi reko...
probaj stavit malo teže rolice

Grale:

--- Citat: dado2711 - 16 Travanj, 2012, 11:18:55 ---ako netko zna il ima za predložit kakvog dobrog mehaničara za te stvari u varaždinu il bližoj okolici molio bi vas za kontakt unaprijed hvala

--- Kraj citata ---
jogfromyamaha ti je iz vž ;D

marin-w:

--- Citat: dado2711 - 16 Travanj, 2012, 11:15:42 ---ne u samom startu se zavrti do 11500 al kasnije se spusti na 10000okretaja do 10200 dali je problem u prijwenosu il mozda nije dobro uštelan karburator neznam nije mi jasno

--- Kraj citata ---

Stavi zuti centralni.
Neka dhorvat kaze koju  ??? ???  Mislim da ti je bijeli malossi koji imas sad premekan.
Vecinom na takao slozen motor ide zuti malossi.

dhorvat:

--- Citat: marin-w - 16 Travanj, 2012, 11:20:57 ---Stavi zuti centralni.
Neka dhorvat kaze koju  ??? ???  Mislim da ti je bijeli malossi koji imas sad premekan.
Vecinom na takao slozen motor ide zuti malossi.

--- Kraj citata ---

Nije tolko bitan centralni. Meni je motor uvijek bio najbrži sa bijelim Malossi. Dal to sve skupa kod njega nije dovoljno snažno da ide brže ili dal je getriba prekratka, neznam jer je teško je radit ćoravi posao  :laughing7:

IvanRox:
meni je ista stvar bila sa tim multivarom skuter mi je vrtio 10000 okretaja a nije opce iso stavio sam stage6 multivar i motor leti sa neznam mozda ti je do multivara , također je bio novi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju