Tehnički kutak > Garaža

aprilia SR 50 R, 2007, 03/2015, str.7 up to date

<< < (12/27) > >>

giannelli:
je, onaj uskljicnik se upali.  :happy3:

daj drnda ne seri moram ti rec  :toothy12:, sta zuji, sad kad ja sastavim svog ti ces svog raskopat pa se mogu doc nagledavat opuzenskog SR-a na takovima. :angry7:

a taman se pocelo pricat da u zupanij vozi srka da kolje ubija a traje 70 hiljada  :laughing7:

Drnda:
nece se nista rastavit, samo je moguce zamjena dijelova sa novima po mome ukusu...

ma zuji mi vjerojatno centralna ili spuh, centralna vibrira.. iako nemam pojma zasto.. cim se skupi love za bocnu skida se, pa nece vibrirati sigurno  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

uglavnom, hoce li to cudo ubrzo biti ukraseno tablicom ?

giannelli:
moguce, meni je centralna znala zvonit, svi su mi govorili ''aa bendix, bendix...'' dok ju nisam skinuo. sad mi dobro dodje jer se skuter odmara dok je na centralnoj al ide ona brzo dole. mada bi volio imat zdravu centralnu ali puno para u piaggiu. :dontknow:

necu nista otkrivat zasad.. sljedeci update donosi puno toga pa sta bude.

sezona je ionako pri kraju pa se necu zuriti, registrirat cu ga ove godine pa makar u prosincu samo da sam miran iducu sezonu. u masini je puno toga novo, dobro nije novo nego polovno ali pazio sam da je sve u dobrom stanju. zeznuo sam se sa taiwan lezajevima ali ako prozuje u prvih 5000km tuzit cu nekoga.  :angry7: volio bi ja to rjesit odmah sutra al jebu financije, zbog prometne nisam placu primio od kraja petog mjeseca, tek sam ovaj mjesec poceo opet radit..

samo cu kazati ''nadajmo se da ce lijepo vrijeme potrajati do listopada ''   :happy6:

Drnda:
onda upali mxa i nadjimo se negdje na pola puta na kavi u nedjelju  :icon_thumright: :icon_thumright:

giannelli:
mogu jedino pitat auto u firmi pa da se zaletim tako neđe.  :dontknow:

nema stari ovo ljeto ni jedan motor ne vozim ni mx nije regan  :toothy12: caksam i golfa rastavio, povadio cijelu unutrasnjost, jedino prijevozno sredstvo da radi je biciklo. :toothy3:

a ni vozacku nemam, tek u utorak je dobivam nazad, nadam se.   :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju