Tehnički kutak > Garaža
aprilia SR 50 R, 2007, 03/2015, str.7 up to date
Drnda:
to sam uradio na spuhu, jer mi se odvijao redovito, pa sam mijenjao nove jer su mi ispale i distance i sarafi, a sad evo i ovo.. nista, sad sve bitno ide nazad sa loctiteom
anton55:
--- Citat: Drnda-1 - 30 Kolovoz, 2013, 00:07:35 ---to sam uradio na spuhu, jer mi se odvijao redovito, pa sam mijenjao nove jer su mi ispale i distance i sarafi, a sad evo i ovo.. nista, sad sve bitno ide nazad sa loctiteom
--- Kraj citata ---
Evo i meni se danas odšarafio sa zx-a šaraf. Čujem da mi zvuk nije isti, a koliko mkošta to ljepilo za vijke.
Tomi_ZG:
Koji šaraf vam se odšarafljuje,onaj na nosaču na bloku?
Stavite prvo ovakvu šajbicu pod glavu šarafa,jeftinije je,ak se opet odvrće onda loctite
http://p.globalsources.com/IMAGES/PDT/B1051763462/Lock-Washer.jpg
Meni je pomogla
giannelli:
ja uvijek stavljam pa cak bilo kakvu podlosku zbog vibracija ali ova sto je tomy stavio ili ona nazubljena je must have, naravno treba i gledat je li matica i saraf urednog navoja i nece bit problema.
ljepilo zna nekad i otezat stvar, zaprzi pa pogotovo inbus zna profistat pa treba kemijat torxem itd.
Drnda:
reci mi, na srki, kako pokazuje kad je ulje na rezervi, onaj crveni uslicnik ili ?
btw, zategao sve, nije puno problema odvijeni saraf napravio,ali kako nesto stalno zuji lud sam od brige :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju