Tehnički kutak > Garaža
aprilia SR 50 R, 2007, 03/2015, str.7 up to date
Welcome:
Uživao sam čitajući ovu temu, nadam se daljnjim apdejtima u bliskoj budućnosti! :icon_thumright:
Drnda:
ima li kod tebe ista dobro :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ajde, mogli smo sutra se naci negdje nas par... valjda ima juzna dalmacija kakav skuter za pokazati na kavi :)
uglavnom, nogara sto ti je zujala, jel ti slucajno na leru bilo bez zujanja, kad ode u okretaje zuji i kad se oni spuste, opet tisina... ukratko, jedino zuji dok je u okretajima, bas se cuje da je nekakav metal ili nesto.. ali nemogu odgonetnuti dok vozim
giannelli:
dobro je sve samo nista nije regano. :toothy12: dosla mi je tetka iz njemacke valjda bude gurnula 100€ u dzep da imam za regu :laughing7:
a necu ti nista obecat nemam siguran prijevoz. :toothy3: kombiniram da sto prije slozim apriliu. a sad ako drugi dubrovcani imaju volje napravite meet, mikac je u dubrovniku sa monster aeroxom, ako ce me povest idem bilo gdje. :toothy3:
a ne znam, ima odkad sam je skinuo sigurno 2 godine. ugl cula se kad bi ga upalio kao trrrrrzn, onda ka bi se krenulo pocela bi zvonit od vibracija, moguce da i zuji ovisi koliko lufta ima dole. ugl vidi kad ti je spusten s nogare i ako ima masu lufta onda ti se ona cuje. :dontknow:
Drnda:
ima lufta, ali se ipak radilo o zavrsetku spuha na replici, ocito je var popustio na lulici koja izlazi iz topa, skuzio sam danas nakon 60km voznje uz zujanje :toothy12:
ima li u vezi tvoje ikakvih updejtova
giannelli:
vrag je ta replica :laughing7: jesi je ukrotio?
ovaj tjedan stize original kmhsat za srku, nadam se ispravan od clana Xo i nosac tablice originalni te nogar ljevi za suvozaca. :laughing7:
a dalje cekam potvrdu jednog clana za kostur od dragstera da saljem u rijeku pa ide i narudzba FINALNA vezana za srku. :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju