Tehnički kutak > Garaža
aprilia SR 50 R, 2007, 03/2015, str.7 up to date
Tomi_ZG:
Baš je dobar,najljepši mi je taj mat crni s "karbon" blatobranom,samo skini te pederske ljubičaste utege i stavi normalne ;D
giannelli:
hvala, meni se takodjer jako svidja boja, ova siva i ona metalic zelena boja su mi najomiljenije na runnerima, obje boje su bile na modelima 2003. i prosli vxr mi je bio iz 2003god, bolji mi je nekako model sa alu cilindrom. :dontknow:
rucice kocnica, utege svakako mjenjam, auspuh trebam raskasapit jer je odvaljena pregrada.. to su onako sitnice koje bi prije meata risia. :icon_tongue:
giannelli:
nakon vxr, sam imao beverly200, nakon sr125, a sada ponovo sam vlasnik ove krasotice od SR70R, prodan je bio proslo ljeto ali sam ove godine opet upecao da je skuter u zapustenom stanju i opet sam na pocetku ove teme. kao s prve stranice masina na stolu, dijelovi jos nisam poceo nabavljati... ali ovaj put NEBU ispod C16.
znaci na slikama se vidi, skuter je jos od zadnjeg slaganja olaksan, izbacena je uljna pumpa i posuda ulja, sajla gasa je u jednom komadu tj razdjelnik je zamjenut sa sajlom gasa od sr minareli, zadnja felga (koja nije na slici) je od nrg powera u istoj piaggio sivoj boji kao prednja felga zbog lakseg skidanja (sr felga je na centralni saraf), kit na skuteru je tp trophy s klipom fi=49, tp kajla pomicanja kuta paljenja, stage6 hpc radilica, polini hispeed variomat i dellorto phbg 19, auspuha trenutno nemam. instalacija od sata i paljenja je skinuta, treba je prebrikati za novi kilometerceler. :glasses9:
sutra raskapanja cilindra, vidjeti stanje koje je na pocetku bilo novo jer je busen i pohonan cilindar bio. :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju