Tehnički kutak > Garaža

aprilia SR 50 R, 2007, 03/2015, str.7 up to date

<< < (10/27) > >>

giannelli:
namontirao sam plastike. :toothy9:
usput rjesio zmigavce sto su me zezali, bilo je ipak do reglera to sto nisu treperili nego svijetlili konstantno. stavio drugi regler i radi. :icon_biggrin: sva sreca pa sam ga imao doma, novi 360kn. :angry7:
usput promjenio rucicu straznje kocnice, koju sam prije bio ravnao ali nisam zadovoljan bio, ugl frend koji je proslo ljeto potpopio apriliu sr50r u more mi donirao rucicu. :laughing7:

pogled kroz prozor  :laughing7:

mislim da sam jedini koji moze rec da na slikama izgleda bolje nego uzivo  :toothy3:
plastike sam samo osmirglao do gole plastike manje vise.. prije lakiranja pesao ih sa 400vodenim i posprejo. samo po jedan sloj. prednja desna plastika je skroz losa, svaki nosac skoro pa cak i od fara sam kemijao. ugl super drzi ali kad i ako ga budem ponovo lakirao po PS-u onda ide druga.

vise u sljedecem updejtu.

Drnda:
meni se upravo sada kilometar prije kuce odsarafio zadnji disk pa mi je otokarilo blok , prokleti sarafi.. ovih dana kad stignem treba stetu zbrojiti  ;D

giannelli:
šarafi ili meštar  :laughing7:

ja sad kad ovu zime pocnem rastavljat mx-a zelim kupit kilo-kljuc, posto sve u service manualu pise na kolik Nm se steze. mislim da za fuš kod kuce je taj kljuc must have. :glasses2:

Drnda:
nemam pojma sto je tocno uzrok, ali znam da se 1 odvio  :toothy11:
nakon 450km

giannelli:
sad si mi dao mislit, da kupim loctite najslabije ljepilo za sarafe :icon_scratch: mogao bi s tim sve sarafe ljepit, nikad vise nebi morao dotezat išta  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju