Tehnički kutak > Garaža

aprilia SR 50 R, 2007, 03/2015, str.7 up to date

<< < (6/27) > >>

giannelli:
pa nebi ovo nazvao projektom, vec skrpi-snadji se  :laughing7: :laughing7:

montirao, ruzno k'o ponoc, htjedoh ga obrusit i malo ispolirat al mislim si pa nisam lud.. :glasses9:

montirao anlaser, bendix..

kasnije idem po vakum pumpu, sijalice zmigavaca, malo spreja crnog pa na regu za tjedan dva.
 :toothy12:

giannelli:
promjenio vakum punpu, gorivo sad normalno cirka.

usput sam primjetio da originalna lulica iz 2007 pocela klapat, a i svijecica je bila neka ''za prvu ruku'' dok ga ne slozim.

pa sam kupio ngk br9es i novu ngk lulicu, pozitivno sam iznenadjen koja kvaliteta za 29kn.
plasticna lulica, gumica koja ide na kabel od bobine i pokriva spoj kabel-lulica i gumica koja ide na drugi kraj lulice pokriva spoj lulica-svijecica.

pa sam i odlucio obojat plastike straznje, sivu sam samo matirao 400vodenim jer nije ostecena, a ovu crnu sam 180 skinuo bezbojni i sprej za auspuh (lekcija zauvijek, sprej za auspuh nema sto trazit na plastikama :angry7: ) pa presao 400 vodenim. odlucio sam se za dupli color rally sprej matt crni, jer super pokriva i nemos puno falit crnim mat sprejem.

prva ruka :icon_thumright:

lagano se vracamo back to basics, ovakav je bio prvi dan kad sam ga kupio. :toothy12:

a za ovu kombinaciju sam se odlucio.  :icon_thumright: updatea vjerovatno nece vise bit dok ga ne zgotivim.

giannelli:
plastike sam zavrsio, na kraju sam ih sve pofarbao u mat crnu, preslozio karburator sa BD u BS, rjesio problem sto mi kurbla profistava i malo se zivcirao jer nece da upali, usput skontam da ni anlaser ne valja  :angry9:

DellOrto PHBG 19 BS, originalno iz polini pakiranja, vise mi odgovara zbog vijaka na ljevj strani.

ovak je bilo, zbog blatobrana nepristupacno pa cak ni sa mini šrafcigerom.

ovak je sad.

ako nekom treba tijelo karba phbg 19 BD da se prebaci na desnjake, tu sam.

a kad sam otvorio deklo, morao sam stanare potjerat iz stana. :toothy12:

od ova tri ni jedan me nije usrecio :angry7:

ovaj je dobar. :icon_thumright:
http://s23.postimg.org/mgtiug58b/230820131864.jpg
ali opet to nije bilo dobro, pa sam onaj zubcanik mali u deklu podlozio sa 2mm podloskom umjesto 1mm koja je bila. sad normalno kurbla. samo trebam vidit kad ga upalim da nece slucajno dirat radilicu. :dontknow:

evo i slikica plastika. malo prasnjave.

sad mi jos preostaje zamjenit semeringe na radilici, nikad vise kupovat RMS  :angry7:

i najvjerovatnije ide Giannelli GO!!! auspuh. zelim da izgleda kao serijala. :laughing7:

setup bi bio trenutno, jos treba postelat skuter kad dodje spuh.

TP Trophy, klip 49
Stage6 HPC radilica
DellOrto PHBG 19 BS, klipic 40, igla W7, dizna 80, zarez na igli drugi zub odozdo
Polini Speed Control variomat, 7,2gr
OEM kuplung, zuti federi, ljubicasti centralni (navjerovatnije bude isao bijeli centralni, za oprugice cu vidit)
Stage6 Ventilirajuce zvono
Giannelli GO!!! (u planu)

uglavnom nemogu docekat da  ga dovrsim, vec je proslo godinu dana. :toothy3:

giannelli:
kako nemam kilometar sat, ucinio sam danas i nesto po tom pitanju.

prvo sam izrezao komad plastike u obliku sata i izbusio par rupa.

zatim spojio DragonGaugeeee za temp od clana peksi na prekidac, nisam htjeo dirat zice od brave.

kako nemam brzonomjer odlucio sam mobitel iskoristi za to, usput budem imao i navigaciju i brzinu putem gps-a, kako baterija nije vjecna, napravio sam od auto punjaca-skuter punjac  :laughing7: spojio sam ga na đek tako da ga mogu odpojit kad ga ne koristim da ne vuce aku.

jos da mi je s6 fuel gauge i ja miran. mada novi mi se ne isplati uzet jer novi dodje kao polovni original sat u clana Xo

Drnda:
kad to ide na regu, da se sa srkama nadjemo na pola puta na kafici nekoj  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju