Tehnički kutak > Garaža
aprilia SR 50 R, 2007, 03/2015, str.7 up to date
giannelli:
po mojoj ovako nekoj procijeni treba mi jos kojih 1000kn da ga slozim do kraja pa na regu. ako jedan clan foruma kupi kostur od dragstera to bi moglo bit onda kroz deveti mjesec. :dontknow:
cim to bude ja se javim, cuo sam se i sa clanom peksy da kad ga regam i testiram nabacim djir do splita i usput svratim pogledat srku koja nije jos vidjena u hrvata. :laughing7:
je li tvoja vec legalna?
Ridi77:
Jel ima peksy jos ovih sata za temp? jeben je, im osam takvog kupio od mhra :) al izgorio mi xD
Aprilia sr70:
Jbt.. neki dan sam moga kupiti za 50€ takav sat..ali nisam... :sad1:
neos 123:
kad vec svracas do peksya zovi ja san na kilometar od njega pa cu i ja navratit da se upoznamo i kavu popijemo hehe
giannelli:
--- Citat: Ridi77 - 24 Kolovoz, 2013, 15:35:44 ---Jel ima peksy jos ovih sata za temp? jeben je, im osam takvog kupio od mhra :) al izgorio mi xD
--- Kraj citata ---
mislim da nema, inace ima ih na ebay-u, dosta su jeftini.
ako si ga imao, znaci zelenu zicu samo spojim na senzor i to je to? pokazivao je normalno temperaturu? kako ti je uspio izgorit? da znam sto ne trebam radit. :toothy12:
@Aprilia70, na koji sat mislis, ovaj za temperaturu dodje manje od 20€ na ebayu. :dontknow:
@neos123, a nadam se da cu ic, treba doc do gore, a prvo treba nastelat skuter da ne bude kakvih iznenadjenja. :toothy3: trebam vidit koja ce potrosnja bit, hoce li se grijati itd..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju