Tehnički kutak > Garaža
aprilia SR 50 R, 2007, 03/2015, str.7 up to date
giannelli:
kako to inace biva kod mene, 100 stvari se zapocne, a ni jedna ne dovrsi, no updejtovi se gomilaju, plastike nisu odmakle od zadnjeg updejta, ajde barem sam spuh piknuo jednim varom da drzi nosac prigusivaca dok ne odnosem pravom variocu da to podeblja, pojaca na najjace.
zgodno iznenadjenje jutros, probudim se oko 9.15, onako jos u snu doteturam do dnevne sobe kontam idem si pahuljice sa kakom zalit mlijekom pa da doruckujem laganini, kad vidis zuti kombi naglo staje ispred kuce, kao da me cekao da me uhvati natašte da mi izbije 200kn iz djepa. i tako ode on.. mozete samo pogadjat tko salje paket kad je ovakav paket. :glasses9:
a unutra su klijesta, koja nakon godinu i pol napokon imam, da ne pricam o neuspjesnim pokusajima, prvo mi Blitz sa foruma posalje neka kliejsta koja kao da su u moru bila, pa onda vlastitim nemarom narucim zabunom zadnja klijesta od roxa od jednog clana foruma i evo sad treca sreca, piknem klijesta u odgovarajucoj boji da ide u kompletu sa prednjima, mogao sam nova za te pare uzet, pas mater. :angry7:
evo usporedbe sa originalnim Aprilia klijestima, totalan downgrade, no kad mi je felga strgana. :dontknow:
naravno odmah sam to krenuo montirat onako natašte, i sto rec, ljepo figuraju odmah do plave S6 šipke za provjeravat razinu ulja u getribi, fak jea. :glasses9:
Marekk:
složi si tu na flanđu spoj + feder kak imaju pravi sprint auspusi, + pojačajne s flahom napraviš da drži tu flanđu na auspuhu prednjem da ne pukne :icon_thumright: Samo kaj oko toga ipak ima posla, ali bi bilo fora ;D
giannelli:
edit:mislim da ipak necu :laughing7: :laughing7:
giannelli:
najvazniji dio odradjen danas.
ne znam bi li ovaj dio gdje izlaze plinovi skratio jos, da ravno ide ili ovako.. meni ovako baz rejsing baca. :glasses9:
tibor21:
odlićan projekt :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju