Tehnički kutak > Garaža
aprilia SR 50 R, 2007, 03/2015, str.7 up to date
anton55:
bit će to ponovo jako lijep skuter, meni sr-ke imaju najbolji dizajn
plica-du_RunneR:
A jbg jebeno je slajfat na ruke, ali ga nakraju nemoj nekim sprejevima ili nesto radije
ga puhni kompresorom
giannelli:
je aprilia ima i po meni jedan od ljepsih dizajnova.
@pilica, popodne sam ukljucio masinu i smirgl 60, skida kao po naredbi :laughing7: ljeva strana je skoro skorz bez boje, ima da se namucim sa ova 4 sloja boje.
a ideja je bila da roknem sve plastike u hondinu ITR zutu, i unutrasnje u neku tamnu bumper boju a felge u crno, bude to bomba kako sam zamislio.
samo ne znam posto nemam keša za lakiranje, bili oslajfo plastike do gole plastike pa se tako vozio, ili ih oslajfat do gole plastike kitovat pa nabacit sprickit. ne znam kako ce se to sve ponasat na suncu. lak je ipak kao neka zastita?
plica-du_RunneR:
radije ti sad jos malo predi vodobrusnim baci sprickit i lakiraj ga sam
a ako ostavis sprickit ili sto vec bacis na plastiku do s vremenom nece izgledat bas lijepo
tako smo mi frendu na runneru plastiku od volana bacili primer za plastiku i sprickit i ostavili
jer nismo stigli vec bila noc bla bla... to se oduzilo mjesec ipo dana i vjeruj mi da nezelis te plastike takve :happy3:
giannelli:
plastike otom potom, nestalo mi papira pa je slajfanje obustavljeno.
nego bacio sam se na neki projekt sprdnje za ZXom, fora s njima je ta sto je varen na koljenu jednu 100puta, a steta je da ga bacim jer osim toga spuh nigdje nije udubljen a hrdja ga je jedva pocela. bum napravil sprint zx-a, kad povarim spoj, stavit cu ga na motor da vidim koliko strsi pa odlucit moze li se skratit prigusivac dovoljno da ne strsi, briem da zakon ne dopusta da strsi ista izvan motora, pa bumo to lepo napravil da bude legit. samo da ne bude preglasan kad skratim prigusivac.
evo koja slika pripreme fuša. :frajer:
ova crvene crta oznacava zasad ne postojeci nosac jer var nebi mogao drzat tezinu prigusivaca, plus ovoj ideji o nosacu je ta kad jos skratim prigusivac, tezina ce bit lakse, selnu cu postavit nize i to bi trebalo bit ok.
evo slike sa interneta, strsilo bum to puno, ne znam bili podizao prigusivac. stavim ovih dana na skuter pa ''premjerim''
http://s11.postimg.org/d33zv9mxv/srsr.jpg
je da ce bit ruglo i nepotrebno.. al jbg buraz snadji se, granu za sc22 ni za ljeka nac a ovo imam u garazi. pa eto. :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju