Tehnički kutak > Garaža

aprilia SR 50 R, 2007, 03/2015, str.7 up to date

<< < (3/27) > >>

giannelli:
ne znam je li se vidi na zadnjoj slici gore, SAMO, znaci SAMO IPONE S MIRISOM JAGO OD PAGODE. jel dubrovnik il nije, nesme da smrdi.  :glasses2:

kao ste se opet na zadnjoj slici vidi, skuter mi je stajao na taraci, od 12mj do danasnjeg dana, stara me napala, kako ona hoce ujutro sjedat na taraci i pit kafu a ne gledat u moje nikad ne dovrseno zivotno dijelo.

tako da sm nabrzinu nabacao sve plastike na skuter, tek toliko da vidim kako ce izgledat, jer trebalo bi ga piturat. a i da staroj odovolim.  :laughing7:

bivsi vlasnik doslovno je slomio kilometar sat  :angry7:

nisam rekao, yasuni je prodan, falilo je para za ovo  :toothy3:

zato sam sad u potrazi za protocnim serijskim auspuhom, brinu me ovi taiwan lezajevi, a ne rastavlja mi se sve ponovo. moze mi netko ponudit sc08, touring, giannelli go ili samo granu za sc22, jako bi zahvalan bio.  :notworthy:

e da, stavljene su i ml50 napred najzad, plinski amotizer sa dragstera, no nije trajno rjesenja, morat cu ga vratit na dragstera.  :laughing7:

a sad razmisljam, jbt, smijesno je, ja sam u knjizici vozila jos uvijek prvi vlasnik, a gle na sto skuter lici nakon 6 godina, a NOVOG IZ BUTIGE sam ga kupio, e. nikad prometnu nije imao kostur nikad drican nije.

plica-du_RunneR:
Bogami dobro se radilo svaka čast :headbang:
Samo jos poradit na plastikama koja sitnica i tjt znaci  mozemo ocekivat sr-a na dubrovackim ulicama a ?

giannelli:
a je, jos SAMO plastike  :laughing7:
prvo moram auspuh nabavit, pa cu stavit sva svijetla i sprejem zasarat ogrebotine, i na regu, da se imam s cime vozit ovu sezonu. citaj tokom 8mj ce bit na ulici, gdje i pripada.  :glasses9:

a plastike cu otom potom.. vjeruj mi to mi je najgori dio.

plica-du_RunneR:
Ajde neka da bacimo rejs haha  ;D

giannelli:
bumo nabacili rejs kad slozim, nema mi nis draze nego prozujat kraj ekipe sa rezama, i onda pitaju pa kako to tako ide sa standardnim spuhom. prenaštelan buraz, prenaštelan.  :toothy10:

ugl danas najavili da nece bit struje od 8 do 12h, kako ubit vrijeme nego šlajfanjem plastika na ruke, odpala mi ruka bokte.

evo i jedan extra čuning brake sistem from DABROVNIK BEJBE, SAMO JEDAN VAKI!  :glasses9:
http://s22.postimg.org/6uexxcu0h/270620131478.jpg

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju