Općenito > Generalno o skuterima

Kupnja novog skutera-molim savjete.

<< < (19/21) > >>

vision2:
ma onda bu i više trošil kaj ne?...ma, prvo mi je skužit potrošnju, a onda dok sklepam lovu za spuh bum ovoga raščetvoril, pa ak bu dobro,ostavim ga, ak nije kupim zx-a ;)....niš, ako treba,lockaj temu, novi skut kupljen, novi vlasnik zadovoljan, vidim i stari vlasnik zadovoljan, i oba dva servisera su zadovoljni hehehehe...jebate tolko zadovoljnih ljudi već dugo ni bilo oko mene  :icon_biggrin:....čujemo se, idem pazit na skut, moram smislit kak da si ga u sobu stavim uz krevet hehehehe....pozzzz

Grale:
jedino ja nezadovoljan... :angry7:
 :toothy12:

vision2:
nit provizije nikakve nit baotijana da se rješiš hahahaha :P....

div:
Ovo je zanimljivo čitati svaka čast dečki a novi vlasnik nek pogleda sve još jednom jel 2 put je 2 put ha ha ha  :jerk:

vision2:
Kolko sam do sad vidio sve je oke, skuter je pali i vozi, još sam mu skinuo naljepnice neke, i dao ga na farbanje ovih zgrebanih djelova, sad je spoliran i zgleda ko novi :)...a i vozi ko novi ;)....računam da bum kroz tjedan dva skupil tih sto i neš kn viška da natočim do kraja i vidim cijelu potrošnju :icon_biggrin:.....btw neznam dal mi se čini al nekak omv 100 dulje traje neg ina 95  :icon_scratch:....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju