Općenito > Generalno o skuterima

Kupnja novog skutera-molim savjete.

<< < (20/21) > >>

steeef:
ma troši 18litri,pa se malo bacio bokon..pa se skanto na korv,pa jedan točak u jednu stranu pa drugi točak u drugu stranu pa treči...aha,nema 3 kotača
dok ga upališ prvo vrti u rikverc a kad se zagrije onda vrti kak treba,propinje se ko jazavac i piša na karteru a filter ulja nije mjenjan od ugradnje u tvornici.umjesto sica je plastična stolica,diskovi drveni i pločice od šmirgl papira.umjesto remena ugrađen lanac jer se manje troši nego remen,nema farova nego su petrolej lampe.auspuh je novi ugrađen od IMT 533,ovjes fiksni.umjesto oklopa skuter je zamotan u streč foliju za bolju aerodinamiku i smanjene mase.pali samo guranjem u rikverc,gasi se čupanjem lulice sa svjećice.;)

Ivcho_zver:
Vision otvori si temu u garazi i baci slike i kaj mislis napravit s tim jadnim runnerom sad kad si ga kupil  :laughing1:

A steeef  :toothy12:

Tomi_ZG:
Dobrog si runnera ubo,sviđa mi se.
Vidim da te kopka ta vila bez obzira kaj ti svi vele da je to normalno pa evo velim ti i ja,meni je bil isto luft,a skuter kupljen nov u dućanu,to je jednostavno tak i s tim se pomiri,nema druge (osim vx/vxr vila  ;D)
A za spuh,probaj nać sc08 ravni od runnera starijih godišta,ja ga imam na svom i razlika je poprilična,pogotovo ak ti je raspadnut katalizator na ovom (a najčešće je)

Grale:
traži dlaku u jajetu... :icon_biggrin:
jbg,skuter je malo veća investicija i dok uložimo dosta para dok ga kupimo,pogotovo mi mlađi,uvijek imamo pitanja kak je taj skuter bil održavan,vožen itd.,al to nikad nemreš znat...al evo tu ti se je javil čovjek koji je na forumu dugo vremena i kojem nije u interesu prodat kramu od skutera(ko nekima  :laughing7: ),i rekel ti da je skuter uredan,servisiran itd...pa valjda moreš njemu donekle vjerojvat...za svoju sigurnost možeš izmjenit neke potrošne dijelove,tipa svjećica,filter,da budeš mirnog sna...uostalom,kolko sam čul,skuter ste detaljno pregledali,tak da morete bit mirni...
a sad kvarove moreš očekivat,jer ništ nije vječno,čak i auti,skuteri i motori iz salona imaju kvarove nakon 100 km...ali uz pravilno održavanje,oni se svode na minimum... :icon_thumright:

vision2:

--- Citat: steeef - 16 Travanj, 2012, 22:50:19 ---ma troši 18litri,pa se malo bacio bokon..pa se skanto na korv,pa jedan točak u jednu stranu pa drugi točak u drugu stranu pa treči...aha,nema 3 kotača
dok ga upališ prvo vrti u rikverc a kad se zagrije onda vrti kak treba,propinje se ko jazavac i piša na karteru a filter ulja nije mjenjan od ugradnje u tvornici.umjesto sica je plastična stolica,diskovi drveni i pločice od šmirgl papira.umjesto remena ugrađen lanac jer se manje troši nego remen,nema farova nego su petrolej lampe.auspuh je novi ugrađen od IMT 533,ovjes fiksni.umjesto oklopa skuter je zamotan u streč foliju za bolju aerodinamiku i smanjene mase.pali samo guranjem u rikverc,gasi se čupanjem lulice sa svjećice.;)

--- Kraj citata ---

hahahahaha umro sam xD
Nego, velim opet da je sve petica, probo sam malo brže u zavoje i nije me bacilo van tak da je test preživio,više me vile ne diraju ;)....i pređeno 140 km, od subote ujutro,bilivit or not xD....
btw kod farbanja smo smješali istu boju koja je na ostatku skuta- tak da se ogrebotine ne vide, al još uvjek nisam skužil jel farban cjeli ili je samo onaj dio poklopca za svjećicu malo tamnije boje s nekog drugog skuta  ??? .....a i ono za kaj se suvozač primi mi je nekak tamnije, al možda sam zabrijo  :-X...no nema veze,ja prezadovoljan ;)
Ivek nebum još niš stavljal,još nemam neku ideju a bome ni love za niš radit...a to da bum se malo poigro s auspuhom i CO2 to je jaako izgledno hehehehe...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju