Općenito > Generalno o skuterima
Kupnja novog skutera-molim savjete.
Grale:
zkj ste ga vozili na prikolici?mogel si s njim do zg bez beda...je da je gilera al ipak :laughing7:
btw kaj je frend odlucil za baotian?
vision2:
hehehehe :toothy9:
ma velim ti, ja sam prezadovoljan, samo evo nadam se fkt da bu to tak još duugo trajalo :)....dns sam se smrzo kad nije htio zapalit al onda sam se sjetil da bi moglo bit do gasa i dalje je bilo oke...tako da, pohvale od mene,svaka čast ;)....a za tu vilicu buš me čul još, nebuš se izvukel sam tak hehehehe....
@grale: htio sam ja to još u zgu provjerit dns, da mi ne rikne na pol puta :P...a i žurilo mi se na policiju na prepis ;)....neg, veli da nebu njega, da mu je daleko sad gore ić opet, bu našo nekog takvog i tu, pa će i cijenu spustit- barem njih ima milijun, i tu i kod vas :icon_biggrin:
steeef:
nije ti to luna i pali skuter bez gasa :icon_biggrin:
dok ga zaliješ treba da upali jbg.
za vilicu ti velim jer je tak i na onom žutom kaj ste vozili i na novom runneru od frenda koi ima 2 tkm.jednostavno imaju malo luft na tim plastičnim piksama na kojima klize.
vision2:
Ma nemaš problema, velim ja sam prezadovoljan, još ak i vi svi velite da je sve oke, onda sam na miru...ne otvaram ga više do 10tkm, onda ide velik servis, to će stari ukrpat u gilera servis kod svog frenda koji njegovog nexusa slaže, pa će sve zmenjat :)....nego, još jedno pitanje i onda može lock na temu:
Pošto nebum kroz neko vrijeme skupil za zx-a, jel mogu nekaj s ovim auspuhom napravit da ga "poboljšamo"....jel ima on kakvu blokadu u sebi il mu nema pomoći? (Btw svima je predobar ovaj duboki zvuk, pa nebum ni lergas diral :icon_biggrin:)
steeef:
spuh je jebeno zagušen,to stoji..možda bi mogel izvadit katalizator i maknut onaj sas ventil i zatvorit rupu na grani al mislim da nebi bilo velko poboljšanje neko..seriski spuh je uvijek seriski :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju