Općenito > Generalno o skuterima
Kupnja novog skutera-molim savjete.
steeef:
ako to veliš za ulje getribe onda je normalno..kak bi se vrtili zupčanici da je neko gusto ulje unutra?
ako veliš za kočnice i ak si skudal plastike volana već,onda si ga mogel zamjenit :laughing7:
vision2:
hahaha, ko tu s kim priča :P...velim, u getribi je smećkasto i rjetko, znači veliš oke-znači ne diram :).
A ulje u kočnicama ja nikak nemrem skužit, ja to ne vidim, il sam blesav il kaj -> sagne se zvone veli ima ga dost,ne treba niš - sagnem se ja velim da da :toothy9:
steeef:
--- Citat: vision2 - 14 Travanj, 2012, 22:43:59 ---hahaha, ko tu s kim priča :P...velim, u getribi je smećkasto i rjetko, znači veliš oke-znači ne diram :).
A ulje u kočnicama ja nikak nemrem skužit, ja to ne vidim, il sam blesav il kaj -> sagne se zvone veli ima ga dost,ne treba niš - sagnem se ja velim da da :toothy9:
--- Kraj citata ---
ja s tobom :)
ulje u getribi kakvo god da imaš i da ga ima 10 kapi bilo bi ok.
ulje je inače to žučkasto prema smeđem i rjeđe.
ak ti je tvoj mehaničar rekel da je ok ulje u kočnica kaj nas onda sad zaebavaš :icon_biggrin:
vision2:
To mi je rekel zato jer sam ga zjebal do zagreba sa svojim glupostima xD....pa sam mislil da me se oće rješit, trebal mi je to još jednom dns ujutro potvrdit...da ne velim da je u bjelovaru spustil skoro skuter i mene na cestu jer sam ga pol puta jebal da nije dobro gurtne pritegnul i da kak bumo tak na autocestu xD...onda je poludi hehehe....evo i slika xD
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
steeef:
ima da čovjek ispizdi kraj tebe,hahaha
vidim ja da ti na silu oćeš nać manu ili grešku na skuteru :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju