I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pomagajte! Sve uredno, ispustio na odzracnik, ulio nvo, zatvonerio i nema šanse više da otvrdne, naravno ni ne koči. Kad pustam na odzracnik, lagano curi, nema zraka više! Što da radim? J se s tie već 3 sata. Hvala!
brenzu nije samo tak odzračit. Ljudi misle to je ko voda, popiješ čašu, natočiš drugu i ajmo dalje. Al to nije baš tako. Najbolje je stavit malo crijevo na odzračnik i potopit ga u ulje pa onda pumpat. Tako neće povuć zrak.
I ja sam se neki dan je*ao s time i odustao odvezao lega majstoru da mu odzrači i tocka popiz*io sam od pumpanja vise bio..
kaj pricate vi covjece imo sam 10000000000 puta taj problem al stalan i kvaka je u toe da odsarafis pa zasarafis i ona druga 2 sarafa gore iza posude onaj kaj drzi lajtung i dole ispred kljesta kaj drzi lajtug i govorim ak se nece stvrdunt nakon duljeg vremena cirka sat il dva da ponavljas ozracivanje
ocito se to nikom nije desavalo svi vi imate neke gilere ili aprilije yamahe itd. pa niste culi za te probleme ja i jos 2 frenda smo imali taj problem i deset ljudi sa iskustvom nije znalo kaj nevalja .....svi su govorili promjeni lajtung ili slicne spike i frend kreno da ce mjenjat ....pa nakraju shvati da mu se neda i da ide na cugu i zasarafi natrag i 2 sata kasnije stisne i kocnica koci ko da je brembo
lijepo ti skini tu čeljust (kočionu), i rastavi sve i dobro očisti, zna se uvuć prašine u cilindre u čeljusti pa ga to malo zajebava.....nema ni kako bi Ava rekla pola sata ili 30 minuta....kad sve dobro očistiš sastavi nazad. i kad uliješ ulja u čašicu onda dolje na čeljusti na onaj odzračnik nabiješ crijevo i potopi u flašicu s uljem i pumpaj dok god ne prekine izbacivati mjehuriće na čašicu......i tada je odzračeno...ja tako radim uvijek i nikad ne pogriješim... sretno
A,ovo je dobra stvar ali nisam vidio kod nas da ima za kupit http://www.louis.de/_30df56eca52b1ea5cd02f2b96bd35ec436/index.php?topic=artnr&artnr=10003261