Općenito > Propisi

Homologacija rezo auspuha

<< < (5/7) > >>

danyq7:
Ja probleme sa zaustavljanjem i mjerenjem buke ili vođenjem na izvanredni tehnički rješavam na sljedeći način. Imam blokadu na daljinski i nju sam pojačo tak da sviječica uopće nema dovoljno iskre da upali skuter. Čim me gospon drot zaustavi ugasim skuter i ak bude problema samo stisnem daljinski koji mi je uvijek u jakni i skuter ne pali. Tako mi gospon drot nemože ništa jer nema dokaza da sam namjerno sabotiro skuter.

Sad samo čekam crne prognoze od 3alfa3 kak će mi policajac ić rastavljat skuter i kak ću završit na robiji zbog toga  :toothy12: :icon_tongue:

Grale:
ako ti neće htjet upalit onda ti je neispravan skuter...tak da mislim da ima i sumnje da ti skine tablicu,po nekoj logici  :dontknow:

ive_91:
orginal spuh sa povedjenim blokadama je da se dere al je orginal.! e pa protiv tog nece ic valjda.. a nije da ide lose skuter.!

danyq7:

--- Citat: Grale - 11 Travanj, 2012, 12:31:24 ---ako ti neće htjet upalit onda ti je neispravan skuter...tak da mislim da ima i sumnje da ti skine tablicu,po nekoj logici  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Po toj logici ak ti se pokvari auto nasred ceste moraš zvat policiju da ti skine tablice?

Grale:
ma ne...sj#bo sam se ja...krivo sam se izrazil...gle ak on tebe snimi na 70 80 i tebi odjednom neće skuter upaliti,trebo bi ti imat pravo skinut tablicu jer ima dokaz da si presel prek 50,a to znači da si tehnički neispravan

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju