Općenito > Propisi

Homologacija rezo auspuha

<< < (4/7) > >>

ivanm:
ja i tak potplaćujem ispitivača radi brzine pa mu ne pada na pamet da me tlači za spuh :toothy3:

balicdim:
kod nas u OS-u su prošle godine kroz sve prometnije ulice gdje se može stisnit po gasu mjerili buku jer su se stanari žalili, al to nije dugo trajalo

likovi su stajali na autobusnim postajam iza reklama u pratnji policajca sa motorolom i par 100m ih je čekala patrola sa "lutrijskim listićem"

pralas:
kada kupijes novi auspuh,u kutiji s njim dode certifikat da je auspuh homogliran,to ti sve pise na papiru i ima neki potpis...tako sam barem ja dobio kada sam kupio gianelli extra chrom...

cim skines blokadu sa auspuha a moras ju skiniti jer inače skuter ne mrda,onda vise nije homogliran ali im ti mozes opet uvaliti papire ako ih imas...problem je ako mjere buku a na auspuhu su skinute blokade,tu ti nikakav papir ne moze pomoci...na srecu pa jos toga nema kod nas...

tvoj auspuh nema blokadu kod grane,sjećam se kada sam ga stavljao,a i primjetio bi blokadu da je bila gore pa bi je skinuli...posto top auspuha nisam skidao onda ne znam jer ima tu blokadu,ali 99% da nema jer je stvarno glasan a i vlasnik prije tebe ju je skinio ako je te blokade uopce bilo gore...

samo budi pristojan,vozi normalno i u 90% slučajeva ce te pustiti,a jbg ako si u onih 10%  :icon_biggrin:

balicdim:
ako ništa drugo uvalit ćemo u top malo više vune, tražit ću od punca da mi donese sa građevine, znam da ni to nije riješenje al ako ga imalo utiša dobro će bit

kao što je Kamba rekao onaj dan kad ga je provozao, citiram "pošto čekaš prinovu ili ćeš morat prodat spuh ili cijeli skuter  :toothy12: "

nadam se da me nije urekao  :jerk:

3alfa3:

--- Citat: balicdim - 10 Travanj, 2012, 21:56:44 ---ako ništa drugo uvalit ćemo u top malo više vune
--- Kraj citata ---

Previse vune - veca buka

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju