Općenito > Propisi
Homologacija rezo auspuha
Miki-speedy:
--- Citat: balicdim - 10 Travanj, 2012, 21:56:44 ---ako ništa drugo uvalit ćemo u top malo više vune, tražit ću od punca da mi donese sa građevine, znam da ni to nije riješenje al ako ga imalo utiša dobro će bit
kao što je Kamba rekao onaj dan kad ga je provozao, citiram "pošto čekaš prinovu ili ćeš morat prodat spuh ili cijeli skuter :toothy12: "
nadam se da me nije urekao :jerk:
--- Kraj citata ---
Kupi onu yasuni vunu,propisno stavi,ne smijes previse nabit
I usput kad rastavis top,prosiri rupice i spoji po 2 mora ce bit tisi da ga jebes
Hebo mi se derao ko jarac kad sam ga kupio,posle malo ceprkao i vidi cuda :icon_thumright:
dhorvat:
A zakaj sam ja imal serijski auspuh na Aeroxu i isti takav sada na Malagutiju? Motor ide bolje, a buka je u granicama onoga što piše, plus/minus :drunken_smilie:
balicdim:
--- Citat: danyq7 - 11 Travanj, 2012, 12:20:12 ---Ja probleme sa zaustavljanjem i mjerenjem buke ili vođenjem na izvanredni tehnički rješavam na sljedeći način. Imam blokadu na daljinski i nju sam pojačo tak da sviječica uopće nema dovoljno iskre da upali skuter. Čim me gospon drot zaustavi ugasim skuter i ak bude problema samo stisnem daljinski koji mi je uvijek u jakni i skuter ne pali. Tako mi gospon drot nemože ništa jer nema dokaza da sam namjerno sabotiro skuter.
Sad samo čekam crne prognoze od 3alfa3 kak će mi policajac ić rastavljat skuter i kak ću završit na robiji zbog toga :toothy12: :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
kolega sa posla je bio svjedok dok je bio na tehničkom da pri izvanrednom tehničkom pregledu po nalogu policije moraš vadit sve iz džepova i iz skutera i vidljeli su daljinski koji je lik objašnjavao da je za garažu, i bio je dok ga policija nije uzela u ruke i malo pritiskala dok skuter nije poletio iznad 60
dhorvat:
--- Citat: balicdim - 11 Travanj, 2012, 13:42:02 ---kolega sa posla je bio svjedok dok je bio na tehničkom da pri izvanrednom tehničkom pregledu po nalogu policije moraš vadit sve iz džepova i iz skutera i vidljeli su daljinski koji je lik objašnjavao da je za garažu, i bio je dok ga policija nije uzela u ruke i malo pritiskala dok skuter nije poletio iznad 60
--- Kraj citata ---
Ha ništa, dok se voziš iza policajca ubaciš daljinski u gaće i nadaš se da nisu predetaljni :toothy9:
veka84sb:
--- Citat: dhorvat - 11 Travanj, 2012, 13:45:14 ---Ha ništa, dok se voziš iza policajca ubaciš daljinski u gaće i nadaš se da nisu predetaljni :toothy9:
--- Kraj citata ---
Po ovom se vidi da smo skoro u Europi :) uskoro će se disati po naputku policije i prdit samo u dozvoljenim granicama... grah će biti ilegalan zbog zagađenja zraka! Kazne ,kazne,kazne....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju