Općenito > Propisi
Homologacija rezo auspuha
balicdim:
imao sam priliku da me zaustavi čiko u plavom odjelu sa bmw makinom, vozio sam po propisima tj po ograničenju
gleda on u papire, sve uredu pa malo gleda po skuteru i pita kakav je to auspuh a ja njemu da je homologiran i on kaže ok al pripazi šta radiš
e sad mene zanima za ubuduće dal vrijedi "papirologija za homologaciju" koju isprintam sa malossijeve stranice za tehički i/ili pri zaustavljanju od strane viših organa ili po vašem da skidam auspuh za ubuduće za tehički (ove godine sam imao male sreće na teh.)
po karakteristikama malossi mhr replica je homologiziran auspuh, al se dere kao nespašen kad mu stisnem gas, pa me to sad malo kopka ???..........(nije mi problem imat papire u gepeku oionako je skoro pa prazan)
odgovore kao : "promjeni ga za neki drugi rezo" ne prihvaćam
fleky911:
pa ako ima serijski broj na njemu i ona e oznaka moraju to prihvatit i bez nekih papira...bar ja mislim
ivanm:
ako ima blokadu onda je homologiran, ako si ju izvadio nije...
a sa blokadom ne ide s mjesta..
JogFromYamaha:
tocno tako ako je u tvornickom stanju (s blokadama) auspuh onda vrijedi dodjeljena plaketa
ako nemas onda nemas ni homologacijske plakete
Grale:
ići će mu murjak skidat spuh i gledat dal ima blokadu,po tome ti bi iso skidat i deklo da vidi dal imas prsten...pa vjerojatno ti vrijedi papir homologacije skinut sa službene stranice...i to je to...nema on tebi kaj ić gledat blokadu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju