Općenito > Propisi
Homologacija rezo auspuha
balicdim:
a ma ovaj moj se dere na kilometre kad mu je gas do daske, kad ga držim na 50-55km/h onda je relativno pristojan
što se tiče blokade u njemu nemam pojma dal je ima ili ne, kupio sam ju tu preko foruma.....
JogFromYamaha:
nema ti spuh blokade cim se dere
lako vidis to sam u prigusivacu i u otvoru koji ide direkt na cilindar
al ako se dere onda nema homologaciju i svaki slusni test ces pasti
balicdim:
a ništa, isprintat ću tih par stranica, ubacit u fascikl i to sve u gepek, znam da glupo zvuči ali nek se ima za svaki slučaj
znam da mi policija neće skidat na mjestu spuh ili deklo kao što je Grale napisao, al ako mu pokažem taj homologacijski papir ako me zaustave i pitaju za spuh opet mi je to neka vrsta "osiguranja" al ako naiđem na nekog nadrkanog da mu i nacrtam nema mi spasa
3alfa3:
--- Citat: ivanm - 10 Travanj, 2012, 18:57:37 ---može mjerit buku jer imaju uređaje za mjerenje... pitanje je kad bude se počela mjerit i na tehničkom pregledu..
--- Kraj citata ---
Trebala bi se i sad. Tj. njihov bilten opisuje kad ispitivac posumnja da je buka prevelika, trea pristupit mjerenju, a sve stanice imaju fonometar
3alfa3:
--- Citat: balicdim - 10 Travanj, 2012, 21:34:38 ---a ništa, isprintat ću tih par stranica, ubacit u fascikl i to sve u gepek, znam da glupo zvuči ali nek se ima za svaki slučaj
znam da mi policija neće skidat na mjestu spuh ili deklo kao što je Grale napisao, al ako mu pokažem taj homologacijski papir ako me zaustave i pitaju za spuh opet mi je to neka vrsta "osiguranja" al ako naiđem na nekog nadrkanog da mu i nacrtam nema mi spasa
--- Kraj citata ---
Za sad je praksa da se homologacija ne trazi na tehnickom, al ulaskom u EU ce se to morat promijenit.
Ni na cesti to ne traze kd mjere buku, ali ako je veca od dozvoljene, badava ti homologacija
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju