Općenito > Propisi

Homologacija rezo auspuha

<< < (2/7) > >>

marin-w:

--- Citat: Grale - 10 Travanj, 2012, 18:52:21 ---ići će mu murjak skidat spuh i gledat dal ima blokadu,po tome ti bi iso skidat i deklo da vidi dal imas prsten...pa vjerojatno ti vrijedi papir homologacije skinut sa službene stranice...i to je to...nema on tebi kaj ić gledat blokadu...

--- Kraj citata ---

Moze ti mjerit buku,kad se skine blokada aupuh je glasniji ...

steeef:

--- Citat: marin-w - 10 Travanj, 2012, 18:55:11 ---Moze ti mjerit buku,kad se skine blokada aupuh je glasniji ...

--- Kraj citata ---

more ak ima obrtaljku.

ivanm:
može mjerit buku jer imaju uređaje za mjerenje... pitanje je kad bude se počela mjerit i na tehničkom pregledu..

Grale:
kak bu on naciljal cca.4000 okretaja?opet se mores zalit da su previsoki okretaji...
imam zxa koji se stvarno dere i stotinu put sam se prepelal pokraj murje i nisu me ni pogledali...

marin-w:

--- Citat: Grale - 10 Travanj, 2012, 18:59:20 ---kak bu on naciljal cca.4000 okretaja?opet se mores zalit da su previsoki okretaji...
imam zxa koji se stvarno dere i stotinu put sam se prepelal pokraj murje i nisu me ni pogledali...

--- Kraj citata ---

Nisu te pogledali jer znaju i sami stanje. Ali kad dobiju naredjenje da danas rade to i to ne gine ti -1000kn kao i meni.
Iskreno razmisljam da mi skuter i nije isao tako lose sa serijskim auspuhom  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju