Tehnički kutak > Tuning skutera
SR50R spuh i vario setup
ivanm:
stavi lakše role. Računaj da će ti u startu otić na oko 10000okr a da u ubrzanju ne pada ispod 9500okr.
Josip:
--- Citat: ivanm - 17 Travanj, 2012, 20:03:07 ---stavi lakše role. Računaj da će ti u startu otić na oko 10000okr a da u ubrzanju ne pada ispod 9500okr.
--- Kraj citata ---
neznam sta bi bilo bolje, koji centralni, emir vozi na bijelom i kugle 6,1
ja sam proba zeleni i 5,3 i nije bas krasno, kroz ubrzanje na 9,5 i poslje padne na 8,8 :drunken_smilie: :dontknow:
umorio sam se vise od tog silnog ustelavanja, cini mi se da ce uletjet gore streetrace, 19mm, radilica i ostala popratna oprema :laughing7:
IvanRox:
--- Citat: Josip - 17 Travanj, 2012, 19:27:26 ---ma kita
stavija sam zeleni + torsion i kroz ubrzanje ok oko 9,5t rpm a poslije padne na 8,8t rpm
neznam dal da probam malossi bijeli i kugle 7,2g koje sam dobio s njim, novi standardni centralni jos nisam nabavija, jer ga nema nigdje kupit novog
e da, i jos jedna stvar, kupio sam multivar 2000 :icon_biggrin:, jel sad ima konkretnijih prijedloga za stelanje?
--- Kraj citata ---
stavi 4.0 g role imam ih ja i ima dosta dobro ubrzanje sa ljubicastim centralnim (topov) 9 vrti kroz ubrzanje
Josip:
--- Citat: IvanRox - 17 Travanj, 2012, 20:39:50 --- stavi 4.0 g role imam ih ja i ima dosta dobro ubrzanje sa ljubicastim centralnim (topov) 9 vrti kroz ubrzanje
--- Kraj citata ---
ovo je aprilia sr50r sa pia agregatom
ti vozis, koliko vidim, aerox-a
top performance federi nisu isti ko i malossi, mislim sto se tice tvrdoce i boja
ali svejedno hvala sta si ima namjeru pomoc :icon_thumright:
IvanRox:
--- Citat: Josip - 17 Travanj, 2012, 20:43:35 ---ovo je aprilia sr50r sa pia agregatom
ti vozis, koliko vidim, aerox-a
top performance federi nisu isti ko i malossi, mislim sto se tice tvrdoce i boja
ali svejedno hvala sta si ima namjeru pomoc :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
u jbt dobro si mi reko ja cijelo vrijeme misli da je mina :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju