Tehnički kutak > Tuning skutera
SR50R spuh i vario setup
Go-Go RUNNER:
Stavi taj multivar i vrati serijske rolice 6.4g
Jurich:
--- Citat: Josip - 17 Travanj, 2012, 20:32:50 ---neznam sta bi bilo bolje, koji centralni, emir vozi na bijelom i kugle 6,1
ja sam proba zeleni i 5,3 i nije bas krasno, kroz ubrzanje na 9,5 i poslje padne na 8,8 :drunken_smilie: :dontknow:
umorio sam se vise od tog silnog ustelavanja, cini mi se da ce uletjet gore streetrace, 19mm, radilica i ostala popratna oprema :laughing7:
--- Kraj citata ---
ovo govoris za serijski variomat....stavi multivar i rolice kao sta ti je reka gogo 6,4 pa onda javi dojmove
EmirF121:
--- Citat: Josip - 17 Travanj, 2012, 20:32:50 ---neznam sta bi bilo bolje, koji centralni, emir vozi na bijelom i kugle 6,1
ja sam proba zeleni i 5,3 i nije bas krasno, kroz ubrzanje na 9,5 i poslje padne na 8,8 :drunken_smilie: :dontknow:
umorio sam se vise od tog silnog ustelavanja, cini mi se da ce uletjet gore streetrace, 19mm, radilica i ostala popratna oprema :laughing7:
--- Kraj citata ---
Kod mene je serijski centralni, a bijele opruge su na kvačilu.
Josip:
--- Citat: Jurich - 17 Travanj, 2012, 21:41:26 ---ovo govoris za serijski variomat....stavi multivar i rolice kao sta ti je reka gogo 6,4 pa onda javi dojmove
--- Kraj citata ---
ne, takva je situacija na malossi-ju i polini-ju
--- Citat: EmirF121 - 18 Travanj, 2012, 00:04:32 ---Kod mene je serijski centralni, a bijele opruge su na kvačilu.
--- Kraj citata ---
sorry, poslije sam vidio da sam krivo procita, bijele oprugice i stock centralni :icon_thumright:
ivanm:
nebude ti dobro radio serijski centralni sa multivarom, treba neki mekši pa lakše role.. sa serijskim centralnim ti se u početku prevrti a kasnije padaju okretaji..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju