Tehnički kutak > Tuning skutera

SR50R spuh i vario setup

(1/15) > >>

Josip:
evo ovako
radi se o pia makini
gore su yasuni r, polini hi-speed vario, malossi kevlar i onaj malossi double spuzva (crvena s bijelom pozadinom) carbu je zrak na 1,5 krug, dizna 64, i igla a7 (spicasta) na drugi zub od gore, maknut limic
s variom je dosa nekakav plavi centralni i nekakav slider u stilu torsion controla od malossi-a i utezi od 6,3g
jos su zeleni federcici na kvacilu (trebam stavit crne jer krece na 7-7,5t rpm i trese se skuter)

problem je u tome sta kad dam gas nece odma primi nego teka nakon 2-3s, isto tako je kad se vozi pun gas i kad se pusti pa opet doda treba 2-3s da primi

mislim da je ovaj centralni pretvrd s ovim podloskama (tj sliderom) imam jos i zeleni malossi i standard

sta da mjenjam?

HVALA  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

ivanm:
taj filter je od ditecha, ja odlijepim onaj bijeli dio dole da ostane samo crveni..
stavi malossi zeleni feder i taj controller, polini plavi feder je pretvrd.
role stavi 5.0 gr

Josip:

--- Citat: ivanm - 06 Travanj, 2012, 17:21:21 ---taj filter je od ditecha, ja odlijepim onaj bijeli dio dole da ostane samo crveni..
stavi malossi zeleni feder i taj controller, polini plavi feder je pretvrd.
role stavi 5.0 gr

--- Kraj citata ---

mislim da imam neke role 5,3g malossi (ako takve postoje :toothy3:)
ili bi bija bolje stock centralni ili malossi plavi?
i mislim da trosi oko 6-7l :toothy11: do cega je to?

ivanm:
samo odvali taj filter i onu bijelu polovicu baci.. da vuče normalno zraka..
probaj te role, ja sam stavio 5.3 na serijalu sa giannelli extrom..
federe na kuplung najbolje bijele malossi..

EmirF121:
Ivane zašto odlijepiti bijeli dio? I serijska spužva ima taj bijeli dio. Nemoj misliti da je ovo neka moja primjedba, samo pitam.

Josipe meni je 64 dizna bila premala (na full gasu svjećica je bila bijela)  i isto se to sa gasom dešavalo.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju