Tehnički kutak > Tuning skutera

SR50R spuh i vario setup

<< < (10/15) > >>

cvele60:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,24463.0.html

Josip:

--- Citat: Jurich - 13 Travanj, 2012, 10:59:25 ---imam isti problem samo meni je setup multivar, sc08 i serijski centralni (dizna 62)
okretaji mi nisu stalni ali mislim da ce zeleni centralni sa TC-om i novi remen popraviti stvar

vise me muci kad pustim gas na 30-40 km/h skuter nece potegne odma
ali koliko sam skuzija to je zato sta se centralni feder zapeče u svom utoru i nemoze se vise vrtiti
izgleda mozda glupo ali ja kad sam rastavija deklo i isa skiniti centralni skuzija sam da je malo zapeka i kad sam ga skinija i vratija nazad tog problema vise nije bilo (niti najmanje) i nakon nekoliko desetaka km vratilo se na staro

PS jeli zna neko kakav je omjer malossi zelenog centralnog i polini plavog 20 kg??
imam taj doma pa da ne kupujem novi ako su isti/slični

--- Kraj citata ---

nemam pojma, samo sam vidija da vecina koji stelaju stock i base ostavljaju stock centralni :dontknow:
imam neka 2-3 stara pa neznam da su dobri, probat cu jos i taj stock centralni i vjerojatno multivar kupit popodne u globala (ako se jos zove global-ono kod jokera)
samo sam cita da je alfa pisa jednom prilikom, ako se nastela s pretvrdim centralni da to brzo trosi remen  :dontknow: :icon_scratch:

Jurich:
aj kad već ides pogledaj jeli imaju malossi zeleni centralni i koliko košta

skuter ce ti bolje ici sa meksim centralnih ako je dobro ustelan nego sa tvrdim centralnim koji je također dobro ustelan
zeleni malossi ti nije puno tvrd i mislim da ce on biti taman za serijalu sa rezom (ja cu jos uzet tc da se rjesim vibracija)

Jurich:

--- Citat: cvele60 - 13 Travanj, 2012, 11:17:41 ---http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,24463.0.html

--- Kraj citata ---
e to sam trazija upravo...fala ti
samo opet nemogu znati jeli polini plavi 20 kg isti kao zeleni malossi
sta znaci ovih 20 kg na polini centralnom?

Josip:

--- Citat: Jurich - 13 Travanj, 2012, 11:52:48 ---aj kad već ides pogledaj jeli imaju malossi zeleni centralni i koliko košta

skuter ce ti bolje ici sa meksim centralnih ako je dobro ustelan nego sa tvrdim centralnim koji je također dobro ustelan
zeleni malossi ti nije puno tvrd i mislim da ce on biti taman za serijalu sa rezom (ja cu jos uzet tc da se rjesim vibracija)

--- Kraj citata ---

ma kita
stavija sam zeleni + torsion i kroz ubrzanje ok oko 9,5t rpm a poslije padne na 8,8t rpm

neznam dal da probam malossi bijeli i kugle 7,2g koje sam dobio s njim, novi standardni centralni jos nisam nabavija, jer ga nema nigdje kupit novog

e da, i jos jedna stvar, kupio sam multivar 2000 :icon_biggrin:, jel sad ima konkretnijih prijedloga za stelanje?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju