Tehnički kutak > Tuning skutera
SR50R spuh i vario setup
Bero:
--- Citat: Josip - 09 Travanj, 2012, 10:58:07 ---nov :toothy12:, samo sta je malossi kevlar jer je brat mislio stavit multivar 2000, a na kraju puf i eto ti polinija :laughing7:
carb sigurno nije nastelan kako treba jer nebi trosio oko 6-7l na 100 km
--- Kraj citata ---
Ja ti vozim malossi kevlar i polini EVO variomat i polutke, tak da mislim da je to sve kompaktibilno.
Makar sam sad naručio, polini gates "gumeni" remen. Da vidim kako će se ponašati.
Uglavnom starost remena kao mogući uzrok izbacijemo :D
Jel imaš sliku sviječice na punom gasu? da je postaš.
Bero:
Josip:
nemam sliku svjecice, ali boja je ok, nije idealna, ali moze proc :icon_thumright:
--- Citat: ivanm - 09 Travanj, 2012, 10:52:51 ---dosta veliki pad... možda sa kevlarom nebi tak osciliralo...
stavi zeleni feder i tc..
--- Kraj citata ---
vec je novi malossi kevlar gore :icon_thumright:
Josip:
evo da se javim
sada je dizna 75 i cini mi se da je remen malo "sazvakan" :icon_biggrin: zeleni malossi centralni i rolice 5,3g
skuter ide kad krene do 60km/h na 9,6-9,7t rpm i poslije lagano pada do otprilike 9t rpm mozda 100-150rpm manje
kad krenem ubrzava super, ali pri brzini od 40km/h kad se pusti gas i opet doda digne na 8,8t rpm i lagano podigne na 9-9,1t rpm
i sad je vijak zraka na 1 krug od skroz zategnutog, da ga dignem na 2? i sta da napravim da ispeglam ove okretaje?
Jurich:
imam isti problem samo meni je setup multivar, sc08 i serijski centralni (dizna 62)
okretaji mi nisu stalni ali mislim da ce zeleni centralni sa TC-om i novi remen popraviti stvar
vise me muci kad pustim gas na 30-40 km/h skuter nece potegne odma
ali koliko sam skuzija to je zato sta se centralni feder zapeče u svom utoru i nemoze se vise vrtiti
izgleda mozda glupo ali ja kad sam rastavija deklo i isa skiniti centralni skuzija sam da je malo zapeka i kad sam ga skinija i vratija nazad tog problema vise nije bilo (niti najmanje) i nakon nekoliko desetaka km vratilo se na staro
PS jeli zna neko kakav je omjer malossi zelenog centralnog i polini plavog 20 kg??
imam taj doma pa da ne kupujem novi ako su isti/slični
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju