Općenito > Propisi
sudar
3alfa3:
--- Citat: dhorvat - 05 Travanj, 2012, 16:28:39 ---Pobjego s mjesta nesreće + udario čovjeka? Nebi mu htio bit u koži. Jebat će ga, doslovno! :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Bome hoce. Ako ne bukvalno, onda financijski i to toliko da ce pozeljet da ga radje jebu doslovno ;D
3alfa3:
--- Citat: foxer - 05 Travanj, 2012, 16:30:37 ---a kolko cu ja dobiti kazne jer nisam imao kacigu i jer imam ja kakve veze sa tom neserecom ocu ja odgovarati
--- Kraj citata ---
Dobit ces samo kaznu za kacigu, a i to je upitno - reko bi da neces nista dobit jer se sud nece s tim zamarat niti je to vjerojatno u zapisniku, a ako i je - 1000kn i to je to
foxer:
ok to sam htio cuti hvala
3alfa3:
--- Citat: foxer - 05 Travanj, 2012, 16:44:37 ---ok to sam htio cuti hvala
--- Kraj citata ---
Znaci, glavno da je tvoje dupe sacuvano, a za frenda - ko ga jebe :toothy12:
Tomi_ZG:
--- Citat: foxer - 05 Travanj, 2012, 15:43:36 ---znaci vozio je frend i prosao kroz crveno udario pjesaka kojem je isto bilo crveno pretrcavao cestu ni ja ni on nismo imali kacigu pali smo s motora i pobjegli decko je zavrsio u bolnici i policija je skuzila da smo mi bili na motoru danas sam bio u policiji i ispricao sve kako je bilo i reko je da cu jos ici na sud..zanima me ocu dobiti kaznu za to sto nisam imao kacigu i kakva je sad procedura imam 18 godina
--- Kraj citata ---
Di je to bilo Foxer,tu u kvartu negdje?
Jel neko s foruma vozil?
Računaj da buš ti dobil samo za kacigu kaznu jel nisi ti vozil,a frend bu ti grdo na#ebo.
Budi sretan da se niste rasipali jel nebi sad ovo pisal,al reko sam ja da bu se kad tad neka pi#darija desila,ima vas pun kufer tu po kvartu kaj vozite skutere a nemate ni vozačke ni niš i dosta vas je maloljetno a jašite sr-ke150 i sp-e
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju