Općenito > Propisi
sudar
foxer:
znaci vozio je frend i prosao kroz crveno udario pjesaka kojem je isto bilo crveno pretrcavao cestu ni ja ni on nismo imali kacigu pali smo s motora i pobjegli decko je zavrsio u bolnici i policija je skuzila da smo mi bili na motoru danas sam bio u policiji i ispricao sve kako je bilo i reko je da cu jos ici na sud..zanima me ocu dobiti kaznu za to sto nisam imao kacigu i kakva je sad procedura imam 18 godina
BilyPiton:
pokupili ste coveka sa skuterom ? i k tome jos kolko sam skuzio na semaforu na skretenju + crveno svetlo ?
teddy4:
kaznu za kacigu....100%.................... i brijem sudjelovanje u kaznenom dijelu ili kak se vec kaze za kolege lopove :laughing7: :laughing7:
3alfa3:
Suvozac ce dobit kaznu od 1000kn zbog kacige (a mozda i to zaborave - uostalom, kako se uopce mzoe dokazat da je nisi imao ;D ), al vozac ce zestoko najebat. Zestoko.
Johnny iber:
--- Citat: 3alfa3 - 05 Travanj, 2012, 16:11:09 ---Suvozac ce dobit kaznu od 1000kn zbog kacige (a mozda i to zaborave - uostalom, kako se uopce mzoe dokazat da je nisi imao ;D ), al vozac ce zestoko najebat. Zestoko.
--- Kraj citata ---
Ako nema vozacku, zbog vozacke, crveno svijetlo, kaciga, trkno onog baksuza i bjeg s mjesta nesrece.....
Bome gadno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju