Općenito > Propisi

sudar

<< < (4/6) > >>

marin-w:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Travanj, 2012, 16:49:45 ---Znaci, glavno da je tvoje dupe sacuvano, a za frenda - ko ga jebe  :toothy12:

--- Kraj citata ---

Mora sad on preuzet volan..... Znaci neces naje... pa mozes dalje po starom  :icon_thumright:

3alfa3:
jos nesto, ak je vozac maloljetan, proci ce blago, al ak je punoljetan - uf....

al neka - stalno pisem po forumu da kad tad djeca postanu punoljetna i da onda vise ne mogu radit pi*darije i prolazit nekaznjeno. Ako je tako, skupa skola, ali jebes skolu koja ne kosta  ;D

Najgore po vozaca bi bilo sliejdece:

teske ozlijede onok kog je lupio i skut neregistriran i neosiguran. U tom slucaju, nebo je granica, jer svu odstetu sto osteceni dobije od osiguranja, krivac ce iz svog djepa platit, a to moze bit cifra da ti pamet stane. Ono, prodas stan i platis stetu....

foxer:
mislim da si je sam kriv za to i nemam sta sta sazeljevati ja sam vidio covijeka da prelazi cestu 5 sekundi prije nego sta ga je udario a niko nevoli da komentira njegovu voznju tako nisam ni ja nis reko a sad mi je zao radi toga mujo negleda samo mu je gas u glavi zato se i ovo dogodilo tako da nek odgovara za svoje posljedice...a i nije bas neki prijatelj vise poznanik

foxer:
ima 16 godina

3alfa3:

--- Citat: foxer - 05 Travanj, 2012, 16:58:32 ---ima 16 godina

--- Kraj citata ---

onda nece bit tako strasno za njega.
ali ako je skut bio neosiguran, a ozlijede postoje, neko ce to platit. Njegovi roditelji, ko drugi....
Zapravo, ako nema dozvolu, ne smije ni vozit takav skut pa nije ni bitno sto je mozda i registriran...

Moj savjet - neka mu roditelji (jer on je preveliki idiot za bilo sto) kontaktiraju nekog odvjetnika pa ce im on rec sto radit dalje jer svakako ce trebat strucnu pravnu pomoc

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju