Općenito > Propisi

sudar

<< < (2/6) > >>

3alfa3:

--- Citat: Johnny iber - 05 Travanj, 2012, 16:13:56 ---
Ako nema vozacku, zbog vozacke, crveno svijetlo, kaciga, trkno onog baksuza i bjeg s mjesta nesrece.....

Bome gadno

--- Kraj citata ---

ak je punoljetan, bolje da to odlezi u zatvoru jer inace bu moro dic kredit za platit sve kazne

Grale:
meni bi na tvojem mjestu kaciga bila najmanja briga...računajte obojica fine kazne zbog bježanja s mjesta nesreće i nepomaganje unesrecenom...a frend ti je još više naj#bo...znate bit frajeri i vozit se bez kaciga,nepoštivajući propise i gaziti ljude,a niste mogli stat da ga pogledate kak je.. :angry7:

dhorvat:
Pobjego s mjesta nesreće + udario čovjeka? Nebi mu htio bit u koži. Jebat će ga, doslovno!  :binkybaby:

foxer:
bio je jos jedan skuter on je prosao semafor ja nisam siguran koja je bija bila na semaforu ali svjedoci kazu da je bilo crveno i ja to mislim jer su auti stajali na semaforu decko je vozio ja bio suvozac i izmedu 2 auta covijek je prelazio cestu poceo trcat usporio i oped poceo trcati i samo ga je decko udario..za njega znam da ce dobiti kazne da ce sve morati prodati da to plati...a kolko cu ja dobiti kazne jer nisam imao kacigu i jer imam ja kakve veze sa tom neserecom ocu ja odgovarati

3alfa3:

--- Citat: Grale - 05 Travanj, 2012, 16:27:10 ---računajte obojica fine kazne zbog bježanja s mjesta nesreće i nepomaganje unesrecenom...
--- Kraj citata ---

Suvozac s time nema bas nikakve veze

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju