Tehnički kutak > Tuning skutera

Luna tuning

<< < (13/14) > >>

eladio:

--- Citat: miha12357 - 09 Lipanj, 2015, 20:57:41 ---Da...kazem znam da su kocnice k**ra* naspram talijana i japanaca...ali okee nema onda  :hello:

--- Kraj citata ---

taj uljni spremnik ima neki blagi efekt i definitivno mi je bilo lakse blokirati disk na običnoj luni , nego na black editionu koji je imao taj "abs" ..neka ga , definitivno ne smeta  :icon_thumright:

eladio:

--- Citat: djserato - 09 Lipanj, 2015, 21:01:35 ---i kao što je eladio rekao kada voziš veći motor s ABS-om onda znaš kako one funkcioniraju na motoru, i sam vozim BMW RT 900 (ovaj iz avatara) i puno mi je puta pomogao.

A koliko znam ili bar mislim da se  na skuterima do 50 ccm ne ugrađuje ABS jer su oni i tako limitirani do 50 km/h te im stoga i nisu potrebni ABS sistemi.

--- Kraj citata ---

ma ni cijena s ABSom nebi imala smisla, pošteni ABS nije jeftin  :toothy3:

miha12357:

--- Citat: eladio - 09 Lipanj, 2015, 21:08:45 ---
--- Citat: djserato - 09 Lipanj, 2015, 21:01:35 ---i kao što je eladio rekao kada voziš veći motor s ABS-om onda znaš kako one funkcioniraju na motoru, i sam vozim BMW RT 900 (ovaj iz avatara) i puno mi je puta pomogao.

A koliko znam ili bar mislim da se  na skuterima do 50 ccm ne ugrađuje ABS jer su oni i tako limitirani do 50 km/h te im stoga i nisu potrebni ABS sistemi.

--- Kraj citata ---

ma ni cijena s ABSom nebi imala smisla, pošteni ABS nije jeftin  :toothy3:

--- Kraj citata ---

Ama nedam vam za pravo i gotovo hahaha....evo slika pise na kutijici toj http://speedy.sh/eWB9Y/WP-20150609-003.jpg

eladio:
hoćeš slike direktno iz tvornice?   :toothy9:
osobno ih slikao  :laughing7:

miha12357:
Neka nemoj se zamarat s time...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju