Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna tuning
djserato:
ako je gladati po tvojim slikama ondje samo piše ABS, a da bi ABS radio mora uz sebe imati i određenu elektroniku koja mu omogučuje proklizavanje tj isprekidani rad a to kod tebe se na slikama ne vidi. :laughing6:
miha12357:
--- Citat: djserato - 09 Lipanj, 2015, 20:13:51 ---ako je gladati po tvojim slikama ondje samo piše ABS, a da bi ABS radio mora uz sebe imati i određenu elektroniku koja mu omogučuje proklizavanje tj isprekidani rad a to kod tebe se na slikama ne vidi. :laughing6:
--- Kraj citata ---
Djserato pa valda znam dali je ili nije evo bas sam se sad provozo i vozim se svaki dan...drugacije je nije ko na autu...znaci ovako stisnem ju do kraja nee proklizi vec isprekidano radi...ili laicki trese se ko kuja posle parenja...ak ne vjerujes guglaj pa budes vidio...
miha12357:
Smjesno je za procitat ili cut ali i ja bih komentiro kao ti da neznam...stvarno radi vjerovo ti il ne
djserato:
evo citat od jenog našeg člana "eladio" koji je 04.03.2011 godina napisao ovo za ABS na Lunama
"
nije to pravi ABS ,
to je neki mali "spremnik ulja" koji se nalazi kod kljesta diska.. pomaze oko blokiranja kocnice (u biti imas osjecaj kao da je kocnica malo meksa) , ali to nema veze s pravim absom"
miha12357:
Ali zasto ne blokira? I zasto dok ju stisnem na punom gasu ne proklizi....bilo to da je kamen tj soder...il dok je cesta mokra...isprekidano koci...znaci dok ju stisnem do kraja...oke onda neznam sta bi moglo biti ak nije to...ali znam ipak razliku između kocnice npr na sf2 bogovske naspram ovog ali blokira! Ovo ne blokira nikak
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju