Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna tuning
Brnelic:
--- Citat: robert - 04 Travanj, 2012, 22:30:08 ---1500km? to je vic i kompletan skuter je nov. javi se kad dođeš do 10000 km!
--- Kraj citata ---
roberte imaš pravo u vezi toga sa kočnicama, ja imam devetku i prošao je 11 000 km.
čim makneš blokade na njima već nije siguran, jer su kočnice preslabe...
kad treba hitno kočit, uff..
Marcus F12:
I ja sam pralas pa gledam sta mi pricas dok nisam skuzio da je i jos jedan ovdje pralas..
To sto se tice kocnica na tim kinezim se slazem da nisu nesto sigurne kao i te njihove gume..ko plastika..
anton55:
kočnice su još i dobre ali gume su plastic fantastik, proklizavaju i na suhu posebno prva
Grale:
kočnice na kineskom skuteru se čine dobro jedino ako ga voziš nakon kaj si vozil kineskog bicikla :laughing7:
onaj koji je probal bilo kojeg sr-a vozit,on tek vidi koja je razlika jer su među,ili čak i najbolje kočnice...
svako malo sjednem na baotiana,pa dok vidim crveno na semaforu počnem sto metara prije kočit nego sa sr-om...
tak da,ako pomišljate neki tuning na luni ili ostalim kinezima,najvažnije je riješit kočnice i gume,pa onda ostalo...
a do onda 50-60 se vozit i držat razmak između vozila :icon_thumright:
anton55:
--- Citat: Grale - 06 Travanj, 2012, 19:44:27 ---kočnice na kineskom skuteru se čine dobro jedino ako ga voziš nakon kaj si vozil kineskog bicikla :laughing7:
onaj koji je probal bilo kojeg sr-a vozit,on tek vidi koja je razlika jer su među,ili čak i najbolje kočnice...
svako malo sjednem na baotiana,pa dok vidim crveno na semaforu počnem sto metara prije kočit nego sa sr-om...
tak da,ako pomišljate neki tuning na luni ili ostalim kinezima,najvažnije je riješit kočnice i gume,pa onda ostalo...
a do onda 50-60 se vozit i držat razmak između vozila :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to sam ja tek sada svatio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju