Tehnički kutak > Garaža

Devetka 82cc :D

<< < (10/15) > >>

kkihalic:
vidim jarun je in xD , ja upravo došao sa prvog većeg puta 68 kilometara uz jedno stajanje  ;D

Josip-zg:

--- Citat: kkihalic - 28 Lipanj, 2012, 15:03:15 ---vidim jarun je in xD , ja upravo došao sa prvog većeg puta 68 kilometara uz jedno stajanje  ;D

--- Kraj citata ---
ma kakav Jarun,mi tu s istoka ZG-a imamo svoje more  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

fino fino :) :) mi smo taj dan radili jedno 30 kilometara,a slepali se jedno 20-25 kilometara hahaha

vuka1:
Zverka žešća, kolika mu je maxi. km/h ? :hbusa:

Josip-zg:

--- Citat: vuka1 - 24 Srpanj, 2012, 14:04:02 ---Zverka žešća, kolika mu je maxi. km/h ? :hbusa:

--- Kraj citata ---
Hvala  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
A ide valjda 70 km/h  realnih  ;D ;D ;D

Josip-zg:
Evo i mene da ozivim malo temu  ;D ;D znaci sa devetkom je sve super,cak sam i dodao jos neke dijelove ali sam odlucio na neki novi "mini projekt" pa smo ja i zvonkec_92 napravili jedan fus.Skinuli smo s moje devetke kit od 72ccm i stavili na jedan oldtimer,da malo i drugi uzivaju u tome  ;D ;D ;D ;D tako da trenutno moj skuter stoji raskopan i ceka nove dijelove.....pa ovim putem cu stavit koju sliku sa fusa koji je raden u kasne sate  :frajer: :frajer: :frajer:

Da preskocimo ono uvodno,odma slika kad se montira 72 gore

Rad pod reflektorom,sve mora bit tip top  :toothy9: :toothy9: :toothy9:

E sad 2 slike naseg homa made alata,jel nismo imali deklo i ispravan akomulator,
pa smo se morali znac na drugi nacin,i uspijelo je  :toothy10: :toothy10: :toothy10:

Evo skoro pa kraj,vidi se razlika izmedu "novog i starog" dokaz da je oldtimer koji je slabije odrzavan  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

i to bi bilo to za sad,dok ne stignu novi dijelovi  :headbang: :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju