Tehnički kutak > Garaža

Devetka 82cc :D

<< < (9/15) > >>

Josip-zg:
Evo da malo oživim ovu mrtvu temu sa 2 slike  ;D ;D ;D

Ja i zvonkec_92(ovaj pizdek na prvoj slici) na moru s devetkama  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

bilo je malo šlepanja putem nekih 20 km-a,al to je nebitno  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

zvonkec_92:
je je još če ljudi mislit da si ti mene šlepo a ne ja tebe...ljepo ispričaj da ti se devetka usrala kad je vidla onu tam pi*+u kaj se kupala, pa nije više htjela upalit do doma...

Josip-zg:

--- Citat: zvonkec_92 - 27 Lipanj, 2012, 15:33:12 ---je je još če ljudi mislit da si ti mene šlepo a ne ja tebe...ljepo ispričaj da ti se devetka usrala kad je vidla onu tam pi*+u kaj se kupala, pa nije više htjela upalit do doma...

--- Kraj citata ---

da da meni toliko uloženo u nju svi "športski" dijelovi i onda ti crkne na pol puta  :nono: :nono: :nono: :nono:

zvonkec_92:

--- Citat: Josip-zg - 27 Lipanj, 2012, 15:42:54 ---da da meni toliko uloženo u nju svi "športski" dijelovi i onda ti crkne na pol puta  :nono: :nono: :nono: :nono:

--- Kraj citata ---
hahaha a ko je otvaro temu da mu se devetka stalno gasi ???  :toothy12: :icon_biggrin: :toothy10: ajde moraš bit zahvalan mojoj devetki kaj te gurala do doma, i mučila se po onoj vručini...mogo sam te ostavit tamo nek te ona sisata teta gura doma.. :P

Josip-zg:

--- Citat: zvonkec_92 - 27 Lipanj, 2012, 15:44:33 ---hahaha a ko je otvaro temu da mu se devetka stalno gasi ???  :toothy12: :icon_biggrin: :toothy10: ajde moraš bit zahvalan mojoj devetki kaj te gurala do doma, i mučila se po onoj vručini...mogo sam te ostavit tamo nek te ona sisata teta gura doma.. :P

--- Kraj citata ---

kad sam je videl pregrijal sam se skup s motorom  ;D ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju