Tehnički kutak > Garaža
Devetka 82cc :D
Josip-zg:
**update*** :icon_biggrin: :icon_biggrin:
opet ja i zvonkec_92 malo šarafili :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Ja odlucio prec sa 72ccm na 82ccm :)
Ima par slika koje idu kak ti nekakvim redom,da svaku sad posebno ne opisujem :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Stavio sam KOSO variomat
MEZA :icon_biggrin: :icon_biggrin:
pala je i sportksa bregasta
Jos treba postelat fergazer,stavit druge rolice i devetka spremna za proljece :jerk: :jerk: :jerk:
Al to nebi bilo to bez naseg elektricara kkihalica :notworthy: :notworthy: :notworthy:
zvonkec_92:
hahahha nisi napisal kak smo razrađivali mašinu.. :P bum ja
znači prekjučer u 20h krenuli iz ZGa za Rakitovec ( VG ) svi sa punim tankovima, sve full gas i tamo i nazad, vračamo se i Josipu_ZG u Travnom krepa motor, odma je tu prvi majstor kkihalic i pokušava odgonetnuti kvar, ali poznajući njegovo znanje o skuterima nije riješio kvar, JAAAA sam skužio da u rezervaru nije bilo goriva, znaći 50km popapal je 5 litara.. onda je nastupilo guranje do prve benziske...
fala Bogu pa smo bili zadnji gosti, natočili motor i mam se benziska zaprla... ujedno smo i saznali kolko točno stane litara u tank Devetke :)
steeef:
dobro guta :icon_thumright:
kkihalic:
bilo je ludo i nezaboravno , ja još drito s posla u probleme sa elektrikom haha :icon_thumright: , pepek sad znaš kak i moj guta bankrot ću doživit :toothy12: , ja neam pojma kak ovi toče ta 2t g#vn# rađe si auto kupiš :laughing7:
Josip-zg:
--- Citat: kkihalic - 22 Veljača, 2013, 15:03:29 ---bilo je ludo i nezaboravno , ja još drito s posla u probleme sa elektrikom haha :icon_thumright: , pepek sad znaš kak i moj guta bankrot ću doživit :toothy12: , ja neam pojma kak ovi toče ta 2t g#vn# rađe si auto kupiš :laughing7:
--- Kraj citata ---
skoro ko auto na otvorenoj cesti,bum bas izmjerio kolka je i tek onda zamjenio :toothy9: :toothy9: :toothy9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju