Tehnički kutak > Garaža

Devetka 82cc :D

<< < (11/15) > >>

gilera50:
dobar projektic svaka cast

Josip-zg:

--- Citat: gilera50 - 12 Veljača, 2013, 13:02:16 ---dobar projektic svaka cast

--- Kraj citata ---

Hvala  :) :) :)

steeef:
jebeno mi je dok vidim da se ne skine mašina na stol dok se radi ovak nešt..bome fuš,da (zvonkec zvonkec,mislil sam da si ozbiljniji mešter)..
nit imaš mjesta nit moreš sve očistit kak se spada ni ništ a na kinezu je bar lako skinut mašinu dole.
btw,vidimo čitat i normalan font slova i normalne slike ;) al glavno da se kita  :icon_thumright:

zvonkec_92:
stef pliz poklopi se po vusima. da si ih preseradio kolko i ja naucio bi sve cake i nije nist komplicirano.. samo treba znat a ne lupat neku klasicnu teoriju.. zasto bi se skidala masina kad se i ovak sve moze napravit kvalitetno..

ili ti nemas adekvatan alat kao ja pa nemres radit u skucenom prostoru

steeef:
hahahha,vidim iz priloženog..tu sigurno moreš sve očistit da ti ne pada u karter i posklapat sve..nasklapal sam se većih i kompliciranijih mašina kolko ti nisi videl naspram koih je ova ko igračka :P
kolko god da imam mjesta svaka mašina ide na stol pa se sve fino pere i iznutra i izvana i propuhuje,šlajfaju i štelaju ventili itd. i sve se steže sa moment ključem a ne samo da se sklopi čim prije.
a za alat ne brini,imam od mini pocket toolsa pa do kamionskog programa  :icon_thumright:
i jedan hint,staviš prije klip u cilindar tolko da je uljna karika taman na rubu cilindra i onda fino tak stavljaš gore,pa samo ubaciš bolcnu klipnjače i nema rizika da zapne negdi i pukne karika dok se grbiš iznad mašina koja je još na skuteru i ciljaš di koju kariku da stisneš...
da,ima se i za to halat  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju