Tehnički kutak > Garaža

Devetka 82cc :D

<< < (8/15) > >>

zvonkec_92:

--- Citat: Josip-zg - 04 Travanj, 2012, 12:09:09 ---Ja imam Sanli silvestrone iz peveca(gore na slici) i imo je kratko,zato sam i mjenjo

sto se tice radova na crnom to je to,ni s duzom getribom nije iso kak bi trebo pa smo stavili novi fergazer,al prije tog smo se mucili sa steljanjem i svim, i skuter se preporodio tek sad se primječuje da ima kit od 72cc  :) :) :) :)
u startu sam malo  brži od zvonkeca ali kasnije je on....  ;D ;D ;D

--- Kraj citata ---
:PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP JBS... složio sam ti skuter bolje nego sebi.. još si stavi bregastu ovu kakvu i ja imam i mogo bi čak i pratit moju devetku.. :D ako ne i bit brži..ja sam si sj#bo start sa onim centralnim žutim federom... ali sad zato od 40 na dalje vuče ko LUD

Dino46:

--- Citat: zvonkec_92 - 04 Travanj, 2012, 10:03:20 ---tak da vidiš dal skuter ide prek 50 ili nejde :P staviš ga na nogare i gas do kraja.. ak se kotač sporo okreče a motor vrti do blokade onda je spora..i to kolko sam skužio samo Sanliji imaju... baotiani silverstoni i spidiji imaju dugačke...

--- Kraj citata ---

danke  :occasion14:

Josip-zg:

--- Citat: zvonkec_92 - 04 Travanj, 2012, 12:54:18 --- :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP JBS... složio sam ti skuter bolje nego sebi.. još si stavi bregastu ovu kakvu i ja imam i mogo bi čak i pratit moju devetku.. :D ako ne i bit brži..ja sam si sj#bo start sa onim centralnim žutim federom... ali sad zato od 40 na dalje vuče ko LUD

--- Kraj citata ---

ma ja sam i ovak zadovoljan,al ko zna mozda i budem kad riješim regu  :) :) :)

Marcus F12:
Supper odradeno..jos da ti je malo na izgledu odnosno stylingu poradit i odlicno   :icon_thumright:

Josip-zg:

--- Citat: Marcus F12 - 04 Travanj, 2012, 17:58:59 ---Supper odradeno..jos da ti je malo na izgledu odnosno stylingu poradit i odlicno   :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Hvala  :icon_biggrin: :icon_biggrin:

bude i to sad za koji dan  :) :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju