Tehnički kutak > Garaža

Devetka 82cc :D

<< < (7/15) > >>

Josip-zg:

--- Citat: Dino46 - 03 Travanj, 2012, 22:54:26 ---kak saznat jer duza ili kraca getriba?

--- Kraj citata ---

moras je skinut dolje i onda prebrojat zupce,evo ovdje imas slike kao usporedba,i Zvonkec je sve objasnio   :) :) :)
Ugl. Sanli ti imaju kraću getribu i idu slabije od ostalih Baotiana

http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,64064.80.html

zvonkec_92:

--- Citat: Dino46 - 03 Travanj, 2012, 22:54:26 ---kak saznat jer duza ili kraca getriba?

--- Kraj citata ---
tak da vidiš dal skuter ide prek 50 ili nejde :P staviš ga na nogare i gas do kraja.. ak se kotač sporo okreče a motor vrti do blokade onda je spora..i to kolko sam skužio samo Sanliji imaju... baotiani silverstoni i spidiji imaju dugačke...

Aprilia97:

--- Citat: zvonkec_92 - 04 Travanj, 2012, 10:03:20 ---tak da vidiš dal skuter ide prek 50 ili nejde :P staviš ga na nogare i gas do kraja.. ak se kotač sporo okreče a motor vrti do blokade onda je spora..i to kolko sam skužio samo Sanliji imaju... baotiani silverstoni i spidiji imaju dugačke...

--- Kraj citata ---

Lega,sanlí i silverstone je isto,bar tako pise...silverstone sigurno ima dugu

zvonkec_92:
i tu su radovi jučer završeni..
 zaboravili smo sve poslikat, evo samo jedne na kraju di Josip-zg šerafi spuh, a moja cura cijelo vrijeme nadgleda kako teku radovi :) :toothy10: ..

Uploaded with ImageShack.us

Josip-zg:

--- Citat: Aprilia97 - 04 Travanj, 2012, 10:13:02 --- 
Lega,sanlí i silverstone je isto,bar tako pise...silverstone sigurno ima dugu

--- Kraj citata ---

Ja imam Sanli silvestrone iz peveca(gore na slici) i imo je kratko,zato sam i mjenjo

sto se tice radova na crnom to je to,ni s duzom getribom nije iso kak bi trebo pa smo stavili novi fergazer,al prije tog smo se mucili sa steljanjem i svim, i skuter se preporodio tek sad se primječuje da ima kit od 72cc  :) :) :) :)
u startu sam malo  brži od zvonkeca ali kasnije je on....  ;D ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju