Ne vidim problem u tome da se članovima izađe u susret i promijeni nick.
Ovakvom krutošču se ne postiže ništa a disciplinu furajte kroz neke druge stvari kao što je spamanje i oftopičarenje jer su sve teme "zaprljane" i izgubile su svoj smisao a to se nebi smjelo događati kod tehničkih tema gdje se treba dati precizan i stručan odgovor a ne nabijati postove .
Uostalom,na većini Hrvatskih foruma pristojno zamoliš Admina i bez problema će ti promijeniti nick.
Problema nema. Ja ti kazem da ja nemam ni ovlasti to radit (ne zato sto ne smijem, nego nemam uopce tu opciju ponudjenu).
A mozda bi problema i moglo bit - ne znam da li bi se promijenio nick samo u novim postovima korisnika ili bi bio promijenjen i u onima iz proslosti. Kako bilo - moglo bi doc do problema i zbunjenosti oko toga.
Isto tako se postovi nekog ko ne zeli bit vise na forumu ne brisu na njegov zahtjev jer se onda ubije konverzacija koju je do tada vodio sa drugim clanovima. Ako se radi o nekom postu koji nije komentiran i nije vazan za sudjelovanje u temi, onda se i moze obrisat. Al to je komplicirano za odredit jer bi trebalo 100 ljudi koji bi samo to pratili.
Jednostavnije je zato ostavit sve kako je. Najmanji problem je sto se nekom njegov nick vise ne svidja. Uostalom, kod registracije mu nije nametnut nego ga je sam odabrao