Tehnički kutak > Garaža
Runner Sp 180 :)
Ruff Ryder:
--- Citat: Josip - 25 Prosinac, 2012, 20:14:51 ---nemoj drag, nemojjjjjjjjjjjjjjjjj
to rade "stunteri" u tinejderskoj dobi, i za mene je to zadnji primjerak lokalnog brbanluka :toothy3:
--- Kraj citata ---
kaj fali drag volanu ??
nekim skuterima to prejebeno stoji..
Rinsy:
Naljepnice su sve tko ih je radio ?
Pulss:
--- Citat: Ruff Ryder - 25 Prosinac, 2012, 20:58:13 ---
--- Citat: Josip - 25 Prosinac, 2012, 20:14:51 ---nemoj drag, nemojjjjjjjjjjjjjjjjj
to rade "stunteri" u tinejderskoj dobi, i za mene je to zadnji primjerak lokalnog brbanluka :toothy3:
--- Kraj citata ---
kaj fali drag volanu ??
nekim skuterima to prejebeno stoji..
--- Kraj citata ---
Pa da, proba san ovako vozit, i svida mi se, nekako vise sportivo :toothy3:
--- Citat: Rinsy - 25 Prosinac, 2012, 21:40:15 ---Naljepnice su sve tko ih je radio ?
--- Kraj citata ---
--- Citat: Pulss - 24 Prosinac, 2012, 22:36:04 ---Evo mali update.. stiga set naljepnica.. zahvaljujem se clanu bjela04 sta mi je izasa u susret i napravia nalje u boji koju san trazia :notworthy:
--- Kraj citata ---
Pulss:
Evo doslo vrime da se javin, nazalost sa losima vjestima.
Isa po ovima vrucinama nesto starome pomoc radit, i kad san se vraca, negdi u cca 20km mi je probia semering vodene. Ispalia san na zivce al eto.
I ajd probia, skidan ja deklo, ono sve zuto od vode unutra, ko da je bila obicna voda :drunken_smilie:
I kad san izvuka vodenu, koja nema vise od 1500km, ako i toliko, bila je u gorem stanju nego frendova koji je skinia sa svog nakon 38tis km. Kako, pojma neman. Lezajevi dobili lufta, fali je 1mm di dode semering, puna ruzine, pohabana, i neznan sta vise :laughing7:
Palo mi je napamet stavit vanjsku vodenu al onda moran otvarat blokove da impeler izvadin a to mi nepada napamet.
Iduce lito ako nebuden fax upisiva defitivno ce doc sr150 u garazu.
Pozz :hello:
Peksy:
Dobro si se vise sitija da bacis raminu od sp-a i kupis sr-a :D
Ja sam sebi sve povadija odma i stavija vanjsku i sad san miran :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju