Tehnički kutak > Garaža
Runner Sp 180 :)
Tomi_ZG:
A ne znam ova moja bosch iz ladice ima protok da bi i kamion ohladila,ispucava mlaz 3X jače nego ova u bloku
karlo-sp:
i ova moja je bila bosch ja je skino sa w124 , ma stisni ga 2 min ode u crveno , konto sam da nevalja senzor , al kad je probila brtva glave to mu je bio kraj
Pulss:
--- Citat: Tomi_ZG - 10 Listopad, 2015, 19:57:43 ---Čekaj runner je zbog vodene tak dugo stajao? Divim ti se da si izdržao gledat ga kak skuplja prašinu tak dugo.
Mada ne kužim da te karala ta vanjska pumpa,najjače turpije koje postoje uredno rade s tim pumpama,neka glupost je u pitanju bit će.
Ak misliš stavljat spuh PM must have,al Kucelja original je preskup.
--- Kraj citata ---
Jeste samo zvog toga. Al sam san kriv jer je jedan kvar povuka za sobon drugi pa eto. Dopizdilo mi je jer san ga taman bia sastavia kako triba i onda je prvo probia semering vodene, pa onda pumpa vanjska pa san poludia.
Ugl ima san los aku, radi kojeg nije pumpa dobro vrtila, a takoder san ima neispravan regler koji je pripunia aku i svi potrosaci su izgorili, ispalia aku i zadimia regler, e onda san ga parkira u garazu.
Sad kad iman novi aku i regler sve radi ko sat, pumpa toliko dobro hladi da crijeva budu topla, nikad da ih ne mozes u ruci drzat.
Mislis da je PM puno bolji izbor ? Da ja san ugl gleda original PMov al on je skoro 3tkn :angry7:
walkay:
PM je definitivno bolji od Jolly-ja, jolly ima previse napirenu komoru, pa trazi malo otvoreniji cilindar... po meni Malossi ili PM ali samo uz neki Home made support arm, ako ne zelis ponovo sastavljati masinu ako ti pukne blok!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju